HomeCrazy18 igazán beteg profilkép egyenesen Oroszországból.

18 igazán beteg profilkép egyenesen Oroszországból.

Vannak az oroszok és van a Photoshop. Amikor egy orosz leül a számítógépe elé, hogy az agyában összeállt képet meg alkossa egy képszerkesztő programmal, akkor ilyen csodálatosan röhejes képek készülnek. Szerencsétlenek nem sejtik, hogy mekkorát röhögnek rajtuk a világ minden más pontján, sőt talán még Oroszországban is. Lássuk melyik képnél állsz meg, hogy elgondolkodj azon, vajon neked miért nem jutnak ilyenek az eszedbe?

 

Mihez kezd ennyi kézzel? Szia Cica, van gazdád?
Kentauros, bolondos páros. Szerintem ő rossz helyre született. Egy igazi Playboy. Vajon ezeknél a képeknél mi volt a koncepció? Gyönyörű, valaki biztos a tenyerén hordozza. Angyalian gáz. De tényleg, minek egy embernek ennyi kéz? Az a mellbimbó ékszer az nagyon dögös. De akkor már miért nem egy szörfdeszkán?
Oké, értem… de mit porszívóz? Ezek az oroszok kéz fetisiszták. Aha, elvesszük az asszonyt, aztán lekicsinyítve kínozzuk? Szép, mondhatom. Jó, azt látom, hogy cica mániás a hölgy, de hogy jön ez össze a billiárddal? Két gyönyörűséges egyszarvú, melyiket választanád?

Most Popular

Recent Comments