HomeInteresting17 illusztráció, ami bemutatja, hogy mennyire nem könnyű nőnek lenni. 

17 illusztráció, ami bemutatja, hogy mennyire nem könnyű nőnek lenni. 

Életünk során akadnak olyan tevékenységek, melyeket csak a férfiak vagy csak a nők érthetnek meg. Például a nőknek fogalmuk sincs arról, milyen fájdalmas érzés, mikor egy labda a legérzékenyebb ponton találja el a férfiakat, és a férfiak sincsenek tisztában azzal, hogy mennyire kellemetlen mikor félig guggolva kell a nyilvános WC-kben pisilnie a nőknek. Természetesen ezen kívül még vannak olyan dolgok, melyek csak a női nemet érintik. Mostani cikkünkben olyan jellegű szituációkat és illusztrációkat hoztunk el nektek, ami bemutatja, hogy nem könnyű nőnek lenni.

1, A lányok mindig abban a hitben vannak, ha a tükörben szépnek látják magukat, akkor a képeken is ugyanúgy fognak kinézni, ám ez nem igaz, mert valahol mindig félresiklik a történet.

2, Minden lány legalább egyszer élete során belesétál abba a csapdába, hogy nem kért szatyrot ruhavásárlásnál, holott szüksége lett volna rá. 

3, Egyes lányoknak úgy nő a szőrzete, mint a gomba, így van, hogy borotválkozás után négy órával, olyan megint a lábuk, mintha nem is csináltak volna vele semmit sem.

4, Nagyon sok lány próbálkozott már különféle hidratáló és tápláló arcmaszkkal, amiket otthon is fellelhető hozzávalókból készítettek, ám valahogy sosem sikerül eltalálni azt az állagot, ami tényleg hatásos lenne.

5, Mivel egyetlen hölgy sem szeretne hülyének látszani az utcán zenehallgatás közben, ezért minden erejüket összeszedve megpróbálnak csendben maradni, holott a lelkük mélyén akkora buli van, amit még a világ nem látott.

6, A tikkasztó nyári melegben az ember néha annyira elveszti az erejét, egy kicsit le kell ülnie egy padra, hogy megpihenjen és erőt gyűjtsön. Persze ilyenkor sokan azon imádkoznak, hogy az izzadságfolt ne látszódjon meg, de erre nagyon kevés az esély.

7, Azokon a bizonyos napokon a lányok úgy érzik magukat, mintha 180 fokos fordulatot vettek volna. Mindenre érzékenyek, egy lehulló falevél láttán is sírva fakadnak, sőt annyit esznek mint még soha.

8, Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy más lányok keze annyira nőies, nekem pedig olyan, mint egy általános iskolásé.

9, Amikor eldöntöd, hogy ideje egy kis színt vinni a hétköznapijaidba, de a boltba érve szinte csak fekete ruhák jönnek veled szembe.

10, Tipikus helyzet, amikor soha semmi nem jó. Ha túl édes sós kell, ha túl sós akkor édes kell, ha túl meleg van hidegre vágyik az ember, ha hideg van, akkor meg meleget akar.

11, Vannak pillanatok, amikor az ember úgy érzi senkivel sem akar beszélni, és ilyenkor szép csendben megvárja, míg a hívás befejeződik, hogy a telefont újra igénybe tudja venni.

12, Ez egy olyan probléma, amibe legalább havi egyszer belefut az ember.

13, Az ilyen képeket elnézve jön rá az ember, hogy a szaggatott farmereket valószínű a nagyon vékony lányokra tervezték.

14, Minden egyes alkalommal, amikor egy lánynak nyilvános WC-t kell használnia.

15, Pontosan az ilyen helyzetek miatt nem ülnek le a lányok, akiken egy kis fölösleg van.

16, Vannak pillanatok, amikor az alsó annyira bevág, hogy muszáj helyreigazítani. Persze a lányok próbálják úgy intézni, hogy ezt még véletlenül se vegye észre senki.

17, Valamilyen oknál fogva, mindig akkor kell kimenni a mosdóba, mikor már épp elaludna az ember.

Kinek ismerősek ezek a helyzetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments