HomeCelebrity16 kép, amit szinte senki sem láthatott Lady Gagáról!

16 kép, amit szinte senki sem láthatott Lady Gagáról!

Stefani Joanne Angelina Germanotta – művésznevén Lady Gaga, Golden Globe-díjas és hatszoros Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő. Leginkább bátorító üzeneteiről, öltözködéséről és élő előadásairól ismert. Sokan a legnagyobb botrányhősnek tartják a zeneiparban.

Gaga mindig minden körülmények között nyíltan beszél eszméiről és elveiről, nem fél elítélni más művészek viselkedését. Soha nem ismerné el, hogy több plasztikai műtéten is átesett, hogy olyan külsőt kapjon, ahogy ma kinéz. De az énekesnő szakmailag figyelmen kívül hagyta az újságírók támadásait.

Viszont mi a mai napon összegyűjtöttünk néhány régi képet, amik egyértelműen megmutatják, milyen sebészeti beavatkozások történtek Gaga arcán.

Nézzük meg, milyen volt Lady Gaga, mielőtt világhírű énekesnővé vált volna.

A Sony/ATV Music Publishing-nek dolgozott dalszövegíróként.

Akon R&B énekes figyelt fel hangi adottságaira, aki segített neki, hogy 2007-ben leszerződhessen az Interscope Records-hoz és saját kiadójához, a KonLive Distribution-höz.

2008-ban debütált a „The Fame” című albuma, kritikai és kereskedelmi szempontból egyaránt hatalmas sikert aratott. Olyan világslágerek jelentek meg róla kislemezként, mint a Just Dance és a Poker Face.

2009-ben adták ki hasonlóan elsöprő sikerrel a „The Fame Monster” című albumát, rajta három újabb világszerte első helyezéseket elérő dalokkal, a Bad Romance-szel, a Telephone-nal és az Alejandróval.

A „Born This Way” című albuma 2011-ben jelent meg, ami több mint 20 országban került az eladási listák élére, köztük Amerikában is. Több mint egymillió példányt adtak el belőle megjelenése hetén.

2013-ban kiadott Artpop című harmadik nagylemeze első lett az amerikai albumeladási listán, és megjelent róla Applause című slágere.

A Csillag születik filmzenei albumával Gaga saját rekordját döntötte meg, miután a női előadók között az évtizedben elsőként, ötödjére is megszerezte a Billboard 200 albumlista első helyét.

Most Popular

Recent Comments