HomeInteresting15 nagyon egyszerű trükk, amit ha alkalmazol, megkönnyíted a hétköznapi dolgaidat!

15 nagyon egyszerű trükk, amit ha alkalmazol, megkönnyíted a hétköznapi dolgaidat!

Mindenki szeretné, hogy a kissé nehézkes tevékenységek, amik sok időt vesznek igénybe, gyorsabban kivitelezhető legyen, ilyen például egy szűk nadrág magunkra erőszakolása. De még akad számos olyan idegesítő dolog, amitől vagy jobb lenne megszabadulni, vagy egyszerűbb megoldást kellene találni az alkalmazására. Nos, néhány hölgy megosztotta velünk házi praktikáit, amivel ők megkönnyítették saját életüket, most rajtad a sor, hogy ezeket a fortélyokat megismerd és használhasd.

Amikor véletlenül letörik a cipőd sarka.

Még véletlenül se dobd ki a cipődet, hiszen nagyon könnyen és egyszerűen tudsz belőle tutyit csinálni, csak fogd meg és törd le a másik sarkad is.

Amikor nagyon sok időd megy el azzal, hogy felhúzd a nadrágod, mert annyira szoros.

Ha vizet spriccelsz rá, rugalmasabbá válik így egyszerűbben fel tudod majd húzni.

A legidegesítőbb, mikor a zoknid 20. alkalommal is lecsúszik a sarkadnál.

Semmi másra nem lesz szükséged csak egy ragasztópisztolyra. Fogd meg a zoknidat és a belső oldalára húzz 3-4 ragasztócsíkot, hagyd megszáradni aztán hordhatod is.

Cica, jóganadrág vagy leggins…semmiképp se fehérneműt vegyél alá, hanem harisnyát, ezzel elkerülheted, hogy a hibákat eltakard.

Így néz ki, ha bugyival hordod.

És így ha harisnyával. (természetesen levághatod a harisnyát, hogy rövidnadrágot kapj)

Ha foltos lett a ruhád, tegyél rá borotvahabot. A hab nagyon könnyen és egyszerűen eltünteti a zsíros foltokat is. Csak fújd a foltra, és körkörös mozdulatokkal dörzsöld bele az anyagba, majd öblítsd ki hideg vízzel és újra patyolat tiszta a ruha.

Már nem kell tekergetni, kötözni a fülhallgatót, hogy ne gabalyodjon össze. Fogj egy ruhacsipeszt, tekerd köré majd a végét csíptesd össze.

Ha a cipőfűződet már nem tudod befűzni a lyukba, mert annyira bolyhos lett, vegyél magadhoz átlátszó körömlakkot, kend be vele, és jobb lesz, mint új korában.

Amikor a nyári melegbe felveszed kedvenc ruhád, gyakran megjelenhetnek rajta az izzadságfoltok. Használj tisztasági betétet, hogy a folt ne látszódjon a ruhán.

Amikor van egy olyan ruhád, aminek nincs háta, tehát ha melltartót viselsz, csúnyán kilátszik a hátsó pánt, egyszerűen csak varrd bele a melltartót a ruhába, és máris minden meg van oldva.

Így kell megakadályozni, hogy a melltartópánt kikandikáljon a ruha alól.

Ha kényelmetlen a melltartód, célszerű újat venni, de ha nincs rá lehetőség ez a megoldás is megoldja a problémáidat.

Ha kibolyhosodott a nadrágod, fogj egy borotvát és kezd el borotválni az anyagot. A felesleges bolyhok el fognak tűnni az anyagról.

Ha elviselhetetlenül szoros a cipőd, tölts meg egy simítózára tasakot vízzel, tedd bele a cipődbe, majd rakd a mélyhűtőbe egy éjszakára. Reggel vedd ki és húzd fel.

Ha a 3. és a 4. lábujjadat összekötöd,  nem lesz többé kényelmetlen viselet a magassarkú cipő.

A régi harisnyáidból készíthetsz egy egyedi „zoknit”, melyet felvehetsz a magassarkúidba és nem töri fel a lábadat.

Mivel a nők minden területen helyt állnak, így nagyon könnyen feltalálják magukat a nehezebb helyzetekben is. Csak egy kis kreativitásra van szükség. Mivel már te is ismered ezeket a trükköket, nyugodtan alkalmazhatod a saját életedben is.

Most Popular

Recent Comments