HomeCelebrity15+ híresség, akik felhagytak a botoxszal és mégis gyönyörűek

15+ híresség, akik felhagytak a botoxszal és mégis gyönyörűek

Manapság a komolyabb kozmetikai beavatkozások rutineljárásnak minősülnek. Eleve a határ is eltolódott, ugyanis egy botox injekció már egy fogtöméssel egyenértékű dolog. Mondhatni, hogy semmi extra. Persze ha valaki a kebleit, popsiját (mert olyat is lehet már) turbóztatná fel, vagy a derekából, orrából faragna egy picit, az továbbra is egy komoly sebészeti beavatkozás, mely komplikációkkal is járhat.

Az biztos, hogy mindenki szeretne szép és fiatalos maradni. Ehhez nem elég egy kiegyensúlyozott, egészséges étrend, bár elengedhetetlen. A ráncok jönnek, ha akarjuk, ha nem. A férfiakat karakteresebbé teszi, de a nők rettegnek tőlük. Az idő senkit sem kímél, úgyhogy vagy beletörődünk a dologba, vagy pedig felkérjük egy szakember segítségét. A botox injekciók sokak számára megszokott dolognak számít. Magyarországon 30.000 Forint körül már lehet ráncot feltölteni botox-szal.

Ennek ellenére sok híresség van, akik úgy döntöttek, hogy köszönik szépen, de jól elvannak a ráncaikkal. Egyszerűen elfogadták a testüket és az öregedés tényét. Ez mindenképpen példás dolog.

A képeiket elnézve…nem gondolnánk, hogy rosszul döntöttek.

Halle Berry

Jennifer Love Hewitt

Cameron Diaz

Reese Witherspoon

Anne Hathaway

Tilda Swinton

Helen Mirren

Kate Beckinsale

Drew Barrymore

Kate Moss

Natalie Portman

Catherine Deneuve

Lisa Kudrow

Gwyneth Paltrow

Pink

Tina Fey

Michelle Yeoh

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments