HomeCelebrity15 híresség, aki gyerekként nem is gondolta volna, hogy több millió ember...

15 híresség, aki gyerekként nem is gondolta volna, hogy több millió ember bálványa lesz

Minden álom valóra válhat, csak erősen kell rá koncentrálni ahhoz, hogy be is teljesüljön. Rengeteg híresség álmodozott arról is gyerekként, hogy színész, színésznő, modell lesz belőle és emberek millióit inspirálhat arra, hogy ne adják fel az álmaikat. Sara Sampaio például már gyerekkorában nagyon szeretett volna a Victoria’s Secretnél dolgozni, és álma szerencsére beteljesült. Nina Dobrev azért hagyta ott a műszaki egyetemet, hogy színésznő lehessen, Mandy Moore pedig már kislányként tudta, hogy énekléssel akar foglalkozni. Most olyan hírességeket hoztunk el nektek, akik gyerekként nem is gondolták volna, hogy több millió ember bálványaivá válnak.

1, Nővérével, Dakotaval ellentétben Elle Fanning-nek gyermekként nem voltak annyira emlékezetes szerepei, így most megy a vita a lányok rajongói között, hogy ki a sikeresebb.

2, Beyoncé kislányként még nem is gondolta volna, hogy mekkora sikereket fog elérni a Destiny’s Child csapattal, majd milyen népszerű lesz szóló énekesként.

3, Diane Kruger 2 évesen kezdett el táncolni. A sok gyakorlás segített neki abban, hogy megkaphassa legfontosabb szerepét.

4, Irina Valerjevna Sajhliszlamova angolosan: Irina Shayk a Chelyabinsk Közgazdasági Főiskolán tanult. Az ottani fotóklub felfigyelt a lány különleges szépségre és modell munkát ajánlottak neki.

5, Lady Gaga már négy éves zongorázott, majd kicsivel később Michael Jackson dalait énekelte fel kazettára.

6, Eva Mendes belsőépítészként tanult, de a filmipar iránti szeretete miatt lemondott arról, hogy belsőépítészként dolgozzon.

7, Ellen Page egyszer részt vett egy iskolai darabban és arról álmodozott, hogy egy np ő is színésznő lesz. 10 éves korában már a CNN egyik televíziós filmjében szerepelt.

8, Lily Collins többször szerepelt az Elle Girl magazin címlapján, majd később belecsöppent a filmvilágba.

9, Mielőtt a Kardashian család berobbant volna a köztudatba, Kim egy ideig apja, zenei kiadójánál a Movie Tunes-nál dolgozott.

10, Mandy Moore már gyermekkorában tudta, hogy énekléssel akar foglalkozni. Dalainak hála sikerült a filmiparba is betörnie, így szerepet kapott a “Séta a múltban” című filmben.

11, Mielőtt Nina Dobrev a filmiparban kezdett volna dolgozni, balettel és ritmikus gimnasztikával foglalkozott. Ezek után műszaki egyetemre ment, de nem fejezte be, mert helyette a színészkedés mellett tette le voksát.

12, Cara Delevingne modell karrierje 2012-ben kezdődött, mikor a Burberry Beauty kozmetikai márka arcává vált.

13, Amber Heard 17 éves korában New York-ba, majd Los Angelesbe költözött, hogy megvalósítsa álmát és színésznő legyen.

14, Taylor Swift nagymamája, név szerint Marjorie Finlay operaénekesnő, óriási hatással volt unokájára. Taylor ezek után sporteseményeken és fesztiválokon lépett fel.

15, Sara Sampaio bizony sokat tudnak mesélni arról, hogyan lett belőle híres, neves modell.

Ilyenkor szokták azt mondani, hogy “Miből lesz a cserebogár?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments