HomeInteresting14 őszinte illusztráció arról, hogy mennyit változtak a nők az utóbbi években

14 őszinte illusztráció arról, hogy mennyit változtak a nők az utóbbi években

Olyan időket élünk, amikor elképzelhetetlenül gyorsan változik a technológia, a divat, az életmód és természetesen maguk az emberek is. Meg úgy egyébként az emberek dolgokhoz való hozzáállása is. Most egyelőre csak a nőkre szeretnénk kitérni. Hogy változott a nők stílusa, divatja, mentalitása az elmúlt években.

Kezdjük is elsőre a tetoválással. Ennek a trendje is eléggé megváltozott az évek során. Hála az égnek már eltávolítható. Na persze, nem egy fájdalommentes megoldás…

A buja az egy haj lehet. Alak már nem….Most a divat az a karcsú, fitt, sportos.

Ezekből a formákból most már egyre kevesebbet „illik” takarni.

A haj most is egy kincs…de régen olyan volt, ahogy az nőt…és a mérete sem lett kisebb az évek során. Manapság már a rövid tüsi haj is lehet divatos…

A nőies divat is teljesen átértékelődött. Nők fiús ruhában…

Térhódításuk megállíthatatlan. Női egyenjogúság van.

Sok esetben a technológia a megmentésükre sietett.

A barátnős közös csacsogások és „bandázások” is átfordultak. Talán kicsit hangosabbak manapság.

A gyermekek viselése és szülése sokkal kényelmesebbé vált, és kevesebb a „meglepetés”. Ezt persze minden anya maga dönti el, hogy tudni akarja-e a gyermek nemét. Minden esetre kényelmesebb a babaruhák szempontjából… Vagy a gyerekszoba színének kiválasztásakor.

Milyenek a valódi arisztokraták manapság? Az biztos, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy hófehér bőrük legyen. Egy kis szoli még belefér.

Régen nyilván kevesebb lehetőség volt. Az új beavatkozások szükségessége megkérdőjelezhető. Na persze ezt megint mindenki döntse el magának.

A tupírozás már nem menő. Legalábbis a divatrendőrök szerint. A haj természetes esése a vonzó.

A koncepció alapjában véve egy kicsit hűvösebb lett.

A szemöldök egy külön történet. Formája és mérete gyökeresen megváltozott az évek során. Ki tudja hova tart mindez…

Na persze ezzel nem szeretnénk senkit se megbántani. Nyilván ez a férfiak esetében is változott. Hogy ez az irány jó-e vagy rossz-e, azt nem tisztünk eldönteni. Mindenki a saját ízlésvilágát kell kövesse. A megjelenés és az életstílus mutassa azt, hogy kik vagyunk valójában. De azért mindig maradjunk ápoltak és igényesek. Ez a legfontosabb.

Most Popular

Recent Comments