HomeInteresting6 igaz történet olyan nőkről, akik dúsgazdag férfiakhoz mentek feleségül

6 igaz történet olyan nőkről, akik dúsgazdag férfiakhoz mentek feleségül

Sokan vádolják azzal a gazdag férfiak feleségeit, hogy csak a pénz miatt mentek hozzá az adott emberhez. Nos való igaz, hogy bizonyos nők azért választanak maguknak vagyonos úriembereket, hogy ne legyen anyagi gondjuk az életben, ám vannak olyan hölgyek is, akik már a házasság előtt hatalmas sikerekre tettek szert. Nem minden esetben van szükség a férj pénzére, hogy befutott asszonyok legyenek. Ma összegyűjtöttünk néhány feleséget és barátnőt, akik bizony saját kitartásuknak és elszántságuknak köszönhetik, hogy luxus kivitelben élhetnek. A lent felsorolt nők rácáfolnak az összes sztereotípiára, amit a gazdag hölgyekkel szemben állítottak fel.

MacKenzie Bezos

Jeff Bezos neve mindenkinek ismerős lehet, ugyanis ő a világhírű üzletember, aki megalapította az Amazont. MacKenzie az ő felesége és már több mint 25 éve élnek boldog házasságban. Kezdetben egy kis lakásban éldegéltek és onnan indította el Jeff az Amazont. Ezen kívül számos más céget is birtokba vettek, például a „Blue Origin-t” és a „The Washington Post-ot”

MacKenzie világ életében arról álmodott, hogy írónő lesz, ezért volt, hogy a barátait is háttérbe szorította emiatt. Elsőnek megírt könyvei hatalmas népszerűségnek örvendtek az emberek körében, sőt számos díjat is nyert velük. Jelenleg egy alapítványt vezet, segíti férje munkásságát és még mindig ír.

Melania Trump

Biztos ismeritek Melani Trumpot, Donald Trump feleségét, aki híres modell volt. Bár nem midig ezzel kereste a kenyerét, ugyanis tervezésből valamint építészetből diplomázott, sőt egy ideig ebben is dolgozott. Később befutott, mint sikeres ékszertervező és nem utolsó sorban ő a first lady is.

Lucinda Southworth

Lucinda, Larry Page neje, aki amúgy a Google társalapítója. Akár hiszed, akár nem, nem a külső adottságaival érte el, hogy Larry beleszeressen, hanem éles és okos eszével. Mindig is érdekelte a tudomány, ezért három különböző diplomát is szerzett. Diplomamunkájában a gyógyszerkutatási technológiákról írt, ezért a Stanford Egyetem felkérte, hogy legyen ott tanár. Sokan kételkedtek a kapcsolatukban, ugyanis Larry-vel szemben Lucinda-t túl okosnak tartották, de a férfi tetőtől-talpig rajongott érte, szóval nem volt kérdés, hogy sokáig kitartanak egymás mellett.

Salma Hayek

Salma Hayek a milliárdos François-Henri Pinault felesége. Hayek egy tehetséges színésznő, ám kezdetben nagyon nehezen érvényesült, volt már örömlány és szobalány is, de sosem adta fel a reményt, hogy egy nap világhírű színésznő legyen. Jól is tette ugyanis ma már mindenki ismeri a nevét. Körülbelül harminc filmben kapott szerepet, sőt ő volt a legelső mexikói származású nő, aki elnyerhette a legjobb színésznőnek járó díjat.

Mariah Carey

Mariah a híres milliomos James Packer kedvese volt, ám sajnos már nem alkotnak egy párt.

James a csillagos eget is lehozta Mariahnak, holott ő is megengedhette volna magának, hogy saját magánrepülőgépet és óriás gyémántokat vegyen, mivelhogy dalszövegíróként, producerként és nem utolsó sorban világhírű énekesként dolgozik.

2007-ben Mariah volt a világ hatodik leggazdagabb nője, éves bevétele körülbelül 64 milliárd forintnak megfelelő összeg.

Helene Mercier

Helen, Bernard Arnault neje, akit Európa leggazdagabb embereként tartanak számon. Ha ránézel a nőre, nagyon nehéz elképzelni, hogy bármivel is le lehetne kenyerezni. Ez a nő maga a luxus, sőt mindig is abban nevelkedett, ám Bernardnak mégis sikerült meghódítania zongoratudásával. Helen imádta, amikor Arnault Chopin dalait játszotta. Jelenleg három csodálatos gyermeket nevelnek békében és boldogságban.

Most Popular

Recent Comments