HomeInteresting14 kreatív gyerekszoba, amiben még a felnőttek is szívesen laknának!

14 kreatív gyerekszoba, amiben még a felnőttek is szívesen laknának!

A gyermekszoba belső terének díszítése nem könnyű, hiszen egy helyiségben helyet kell biztosítani a játékoknak, a tárgyak tárolásának, az ágyaknak és a munkaterületeknek. Ha szeretnénk, hogy a helyiség legyen szép és tükrözze gyermekünk érdeklődési körét, akkor a probléma teljesen megoldhatatlanná válik. Azonban sok szülőnek és tervezőnek sikerül megtalálni a kompromisszumot a szépség és a funkcionalitás között és olyan beltereket hoznak létre, melyet minden gyermek kívánna magának.

Bolygó-Lámpa.

A sötétkék fal arany és ezüst csillagokkal, és a medve képe, aki épp egy bolygót fog, egy igazi mesevilágot varázsolhat a gyermek szobájába.

Erőd ágy.

A falfestmény és ez a fából készült erőd, tökéletes arra, hogy igazi kalandos történetet lehessen itt eljátszani.

Hegyek.

Festék, ecset, festőszalagok, idő, és egy kis kreativitás kellett, hogy egy ilyen csodás hegyi tájképet teremts meg, ami egy különleges világot tár a szemed elé.

Ágy négy gyermeknek.

Puszta kézzel négy ilyen ágyat elkészíteni nem könnyű feladat, de az eredmény miatt megéri, mert mindegyik gyermeknek lehet saját kis helye.

Függőágy egy tinédzser számára.

Az ilyen minimalizmus minden bizonnyal vonzó lesz minden tizenéves számára: ebben a szobában nincs semmi felesleges, még az ágy is a plafonból ereszkedik alá.

Cirkuszi sátorban.

Egy szabályos alakú helyiséget, cirkuszi sátorrá alakítani nem nehéz: szükséged lesz piros festékre, festőszalagra és egy kis türelemre.

Három az egyben.

Ez a nem szokványos három emeletes ágy nem csak több helyet biztosít a játékra, hanem igazán elegánssá teszi a szobát.

Világos stílus.

A fehér szín kiváló választás  a gyermekek számára, mert könnyebbé és vizuálisan szélesebbé teszi a szobájukat.

A Harry Potter rajongóknak.

Ahhoz, hogy egy közönséges fal mágikus legyen, nem kell művésznek lenned: Sablon alapján nagyon könnyű ilyen csillagokat, és feliratokat varázsolnod a falra.

Ház a dzsungelben.

Még a nagy városban élők is érezhetik úgy, hogy a dzsungelben laknak: csak egy megfelelő tapéta és ágynemű kell hozzá, ami lehetővé teszi a természetes közeget a gyerekek számára.

Űrlény támadás.

Semmi másra nincs szükséged, hogy Sci-fi filmet csinálj a gyerekeid szobájából, csak egy megfelelő tapétára.

Kétágyas szoba

A szépség és a funkcionalitás kombinációja minden gyermekszoba alapja. Ez a design lehetővé teszi, hogy két alvóhelyet, játékterületet és helyet biztosíts a játékok tárolásához gyermekeidnek, úgy, hogy egy térben vannak.

Játék és a tanulás háza.

Ezt a házat nem csak a gyerekszobába lehet elhelyezni, hanem a nappaliban is: a gyerekek saját területet tudhatnak magukénak, ahol megcsinálhatják a házi feladatot, vagy játszhatnak is.

Csillagászati tér.

A kék és fehér színek kitűnő példája annak a ténynek, hogy a falak és a kiegészítők nem csak egy színűek lehetnek. Ez a design is jó, mert alkalmas mind a csecsemők, mind a tizenévesek számára.

Most Popular

Recent Comments