HomeCrazy14 igazi divatdiktátor, akik mellett nem tudsz elmenni röhögés nélkül.

14 igazi divatdiktátor, akik mellett nem tudsz elmenni röhögés nélkül.

Én legalábbis a hasamat fogtam miközben ezt a 14 ember végigpörgettem. Nem hiszem el, hogy embereknek lehet ilyen ízlésficama, mint nekik. Bár ha jobban bele gondolunk, és megnézünk egy divatbemutatót, ott is hasonlóan csodálatos költeményekkel találkozhatunk, mint mi most itt. Sose gondoltam, hogy van bárki is, aki az utcán képes úgy felöltözni, mint a divatbemutatókon. És íme, mégis léteznek ilyen emberek.

 

Atya ég, mennyi kutyája van?

Oké, oké, cicamánia, rózsaszín mánia, de mi a díszes kaki van a fején? Ő legalább mosolyogva kelt és ezzel mindenki másnak is mosolyt csal az arcára. Elég forró lett az a naci, apuka! És az is komoly, amit épp néz… Öhm, Hölgyem, lehet, hogy reggel elfelejtett valamit? Remélem legalább bugyi van rajta. Félálomban, félig készen, félig leesett gatyával szép indítani a reggelt. Uram, egy gyík van a fején! Tud róla? Szerintem ő már nem tudja, hogy kezdődik és  hol végződik a hátsó fele, de az biztos, hogy ez a naci sose volt jó rá. Nem is értem, hogy tud benne közlekedni. A Maszk köztünk jár!!!
Ez is egy jó megoldás, de simán eltolja a kosarat a gyerek és azzal nagyobb kért képes okozni. Khm, elnézést, de ez egy papír-írószer, nem egy 18+-os bolt. Aztán veled mi történt, gyerek? Hogy látsz ki a fejedből? A nyuszi farok még hagyján, az X lábak szintén hagyján… a szarv a tulok fején is hagyján, de a csávó hajában a csatt, na nálam az verte ki a biztosítékot. Na hát ez a ruha valóban dögös, de próbálja meg legközelebb a strandra felvenni, bár ott kevesebb sikere lesz valóban.

Most Popular

Recent Comments