HomeInteresting14 félelmetes kép, ami közvetlenül egy tragédia előtt készült!

14 félelmetes kép, ami közvetlenül egy tragédia előtt készült!

Mi történik, miután kimondjuk a kamera előtt állva, hogy „Csííz? A következő fotókon szereplő emberek valószínűleg nem tudták előre megmondani, hogy a válasz valami igazán furcsa és szokatlan lesz. Mindannyian láttunk már tragikus fotókat, de van valami baljós és kísérteties a tragédia fotóiban. Mosolygó családok, kísérletek és egyéb tevékenységek.

Az egyetlen dolog, ami sokkal durvább, mint ezek a hátborzongató fotók, mikor kiderül, hogy milyen történetek húzódtak meg a háttérben, mikor ezeket csinálták.

Mayinga Seka ápolónő az Ebola-járvány idején szorgosan gondozta a betegeket 1976-ban. De sajnos  ő is megfertőződött, és elhunyt.

Utolsó kép mielőtt lezuhant volna az Andokban az uruguayi rögbicsapat repülőgépe.

A pillanat, mikor a TransAsia Airways 235-ös járata lezuhant a Csilung-folyóba.

Robert Overcracker, kaszkadőr át akarta repülni a Niagara-vízesést 1995-ben. Sajnálatos módon ejtőernyője nem nyílt ki, és elnyelte a víz.

West Milford, elment kirándulni New Jersey-be, túrája alatt készítette ezt a képet, mielőtt a medve megtámadta őt.

Nicholas Mevoli utolsó merülése előtt. Megpróbált 70 méter mélyre merülni, mikor leért, jelzett, hogy húzzák fel, majd elvesztette eszméletét és többé nem ébredt fel.

Habsburg Ferdinánd és neje, Chotek Zsófia, Szarajevó utcáin gondtalanul kocsikáztak. A kép után nem sokra rá egy szerb merénylő, Gavrilo Princip megtámadta őket, és ez a merénylet robbantotta ki az I. világháborút.

A Pacific Southwest Airlines 182-es járata még mielőtt a földbe csapódott volna 1978-ban. A balesetet egy kis magángéppel való ütközés okozta.

Pavel Kashin parkour trükköket végzett, mikor teljesen elveszítette egyensúlyát és végül tragédia lett a dologból.

Az egyik legkésőbbi kép, ami a Titanicról készült, mielőtt 1912. április 15-én elsüllyedt egy jégheggyel való ütközés miatt.

Az Air France 4590-es járat motorja pillanatokkal a felszállás után kigyulladt.

Diana wales-i hercegnőt, arccal elfordulva néz, testőre, Trevor Rees-Jonest valamint sofőrje, Henri Pault 1997. augusztus 31-én éjjel autójukban kapták lencsevégre, mielőtt a tragikus baleset bekövetkezett volna.

Paul Walkerről készült utolsó kép, mielőtt beült volna a kocsiba, ami végül 2013-ban az életét követelte.

 

Joseph Avery balesetet szenvedett hajójával a Niagara-folyóban. A vele utazó 2 férfi azonnal életét vesztette, de Averynek sikerült kivergődnie egy sziklára és 18 órán át várta, hogy a mentőcsónak odaérjen hozzá.

Most Popular

Recent Comments