HomeInteresting5 alapvető dolog, ami nullára csökkentheti a megcsalás esélyét!

5 alapvető dolog, ami nullára csökkentheti a megcsalás esélyét!

Családalapításkor mindenki a boldog házasságra törekszik. A boldogság egyik feltétele, hogy hűek legyünk a másik felünkhöz. Willard F. Harley, Ph.D. klinikai pszichológus és házassági tanácsadó több, mint 800 párral végzett kísérletet és kiderítette, hogy a férfiaknak valamint a nőknek alapvető szükségleteik vannak, amelyeknek meg kell felelni a hűtlenség esélyeinek csökkentése érdekében.

A nőknek szükségük van a gyengédségre.

Nem csak a gyengédségre, hanem a ragaszkodásra és a szeretetre is szükségük van. Ezek az érzések többféle módon fejezhetők ki: csókolózás, ölelkezés, virágok, beszélgetések, általános gondoskodó gesztusok. Ezek miatt a nő úgy érzi biztonságban van.

A férfiaknak szükségük van a testi kontaktusra.

A nők gyakran alábecsülik a férfiak szükségleteit. Willard F. Harley úgy gondolja, hogy a férfiaknak szüksége van az együttlétekre. Ha egy férfi nem mutatja a szeretet vagy a gyengédség jelét, akkor nincs esély az együttlétre.

A nőnek szüksége van a beszélgetésre.

A nőnek szüksége van egy olyan férfire, aki meghallgatja és tanácsokkal látja el, vagy valamilyen visszajelzést küld neki az elhangzottakról. Udvarlás közben a párok boldogan találkoznak egymással és mindent tüzetesen átbeszélnek.

A férfinak szüksége van olyan női társra, aki szórakoztatja.

A nők gyakran osztoznak a férfi hobbijában, amíg az ismerkedési fázisban vannak, például: horgásznak, meccset néznek… stb. Ám a férfiaknak az is nagyon fontos, hogy a nő, akivel van jó társaság legyen.

A nőnek tisztességes és nyitott partnerre van szüksége.

Egy nő bizalma a partnere őszinteségén alapul. Ezért, hogy ne veszítsék el egymás iránti bizalmukat, fontos, hogy a férfi a legapróbb dolgokban is becsületes legyen.

A férfinak fizikailag vonzó feleségre van szüksége.

Legyünk reálisak: a férfiak nem csupán az intelligenciájukért vannak együtt a párjukkal. Szüksége van rá, hogy fizikailag vonzó legyen.

A nőnek elegendő mennyiségű pénzre van szüksége.

Állíthatjuk, hogy a pénzből sosem lehet elég, ám van egy bizonyos összeg, ami elegendő az élethez, a stabilitáshoz és a biztonsághoz.

A férfinek otthonos házra van szüksége.

Egy férfi mindennap sok problémát és feladatot tapasztal meg, amit meg kell oldani, ezért nagyon fontos, hogy rendezett otthona legyen, ahol kipihenheti a munka fáradalmait.

A nőnek szüksége van egy férjre, aki jó apa lesz.

Egy nőnek fontos, hogy férje jó példakép legyen egy fiúnak, és tökéletes hős egy kislánynak. Emellett a férfiaknak bizonyos feladatokat el kell vállalniuk gyermekeik nevelésében.

A férfinek szüksége van arra, hogy csodálják.

Egy férfinek fontos, hogy büszke lehessen saját magára, illetve, ha felesége felnéz rá. Az őszinte tisztelet komoly motiválóerő a férfiak számára.

Most Popular

Recent Comments