HomeInteresting10 dolog, ami teljesen más a valóságban, mint ahogy azt képzeljük!

10 dolog, ami teljesen más a valóságban, mint ahogy azt képzeljük!

Az embernek a „nagy Ő-höz” vezető útja gyakran tartalmaz különböző típusú lányokat. Samantha Rodman pszichológus szerint, minden lányt egy bizonyos típusba lehet besorolni. Anélkül, hogy megpróbálna bárkit megbántani, megosztott néhány nőtípust, akikkel egy férfinek élete során dolga lesz.

Apás lányok.

Ezek a lányok nem állnak készen arra, hogy másik embert engedjenek az életükbe és elég figyelmet szenteljenek neki. Koruk ellenére továbbra is segítséget kérnek az apjuktól.

Bármilyen sráccal is sodorjon össze a sors, soha nem lesz jobb, mint egy apa.

Bulizós lány.

Egy ilyen lány biztosan tudja, hol vannak a jó bulik és klubok. Nyilván nem tudsz unatkozni egy ilyen lány mellett, mert pörög az élete.

Ám, ha otthon ülős típus vagy, és szeretnél eltölteni vele egy meghitt estét nem fog sikerülni, mert őt csak a buli és a vére hajtja.

Jó diák.

Van valami érdekes ebben a lányban, és azt gondolnád, hogy meg tudod közelíteni egy egyszerű mozis randival, vagy vacsival. De az igazság a jól tanuló lányoknál, a tanulás a legfontosabb dolog az életben, és ilyenkor nem jut idő egy másik emberre.

Féltékenység.

A féltékenység egy bizonyos szintig normális. Egy lány, mindig olvas a sorok között, de néha nem azt olvassa, ami a valóság. A lányok félnek attól, hogy egy másik ember miatt elhagyják őket.

Pletykás.

Ezek a lányok szeretnek csacsogni, mert azt akarják elhitetni, hogy mindent tudnak másokról. És ez nem mindig szép.

A férfiak gyakran úgy gondolják, hogy a „féltékenység” még mindig jobb, mert ilyenkor a saját kapcsolatán gondolkodik, nem pedig egy teljesen más emberén.

Egy lány, akit anyád szeret.

A férfiak általában jól érzik magukat a lányokkal, ilyenkor gyakran azt hiszik, ő az igazi. Minden nagyszerű, amíg nem találkozik anyukáddal. Miután bemutattad őket egymásnak, találnak valamit, amiről azonnal beszélgetni kezdenek, és addig folytatják, amíg fel nem tűnik neki, hogy más is van körülöttük.

Dráma királynő.

Nincs unalmas pillanat ezekkel a lányokkal, mert annyira érzelmesek. Egy ilyen kapcsolat soha nem könnyű, mert gyakran drámáznak valami miatt, még akkor is, ha nincs rá okuk.

Divatos lányok.

Ezek a lányok stílusosak, és mindent tudnak a divatról. Tudják, milyen ruhát kell viselniük, hogy vonzzák más emberek figyelmét.

Az egyetlen probléma, ha a férfi szekrényét is ők tartják karban, mert ilyenkor olyan ruhadarabok is bekerülhetnek a szekrénybe, amit egyáltalán nem akartál felvenni.

Szépségirálynő.

Ezek a lányok nagyon szépek és sok figyelmet kapnak a férfiaktól. Kezdetben az emberek nem értik, hogy találhatott ilyen gyönyörű nő rájuk.

Majd később kiderül, hogy a gyönyörű megjelenés mögött, rengeteg üresség, gőg, és hiúság van.

A férfiak teljesen mások, mint a nők. Minden férfi életébe eljön egyszer az a nő, aki teljesen más, mint akiket felsoroltunk. Míg az egyik férfinek ő lesz a nagy ő, addig a másiknak csak egy egyszerű lány lesz.

Most Popular

Recent Comments