HomePeople14 dolog, amit titokban szinte minden nő csinál, de ezt senkinek sem...

14 dolog, amit titokban szinte minden nő csinál, de ezt senkinek sem mondják el.

Minden egyes nőnek megvan az egyedi stílusa, szokása, amiből nem igazán szeretnek engedni. Mindig van tartalék cipőjük, nadrágjuk, gyönyörű szép estélyi ruhájuk, amit csak bizonyos alkalmakkor vesznek fel, sőt olyan ruhadarabjaik is vannak, amin még rajt van a címke. A cikkünkben felsorolt dolgok olyan tevékenységek, melyet titkon minden egye hölgy csinál, csak ezt senkinek sem akarják bevallani. A kérdés már csak az, hogy te látsz-e párhuzamot a képek és a saját életed között.

1, A csokoládékat mindig olyan helyre rejtik, ahol tuti biztos, hogy a gyermekeik vagy a párjuk egyáltalán nem keresnék. Virágok mögé, mirelit zöldséges zacskóba, mosóporos dobozba… stb. Mindezt azért, hogy a falánk család ne egye el előle a finomságokat.

2, A téli időszakban előszeretettel szeretnek harisnyát venni a nadrág alá. Ám előfordulnak olyan balesetek, mikor a harisnya kiszakad, de nem foglalkoznak vele, mondván a nadrág alatt úgysem látszik. Szóval majdnem minden nő fiókjában van egy szakadt darab, amit csak nadrág alá húznak fel.

3, A legtöbb nő párja holmijaiban szeret lenni, mert azok sokkal nagyobbak, sokkal bővebbek, mint a saját ruháik, nem utolsó sorban még szerelmük illatát is érzik rajtuk. Ha valamelyik ruhadarabjuk kinyúlik azt lazán befogják alvós ruhának.

4, Minden nőnek legalább egy olyan ruhája van a szekrényben, amit csak különleges alkalmakkor vesz fel. Ebből viszont vajmi kevés van, így előfordul, hogy csak egy-két alkalommal tudta felvenni, az év többi napján viszont szépen pihen a szekrénybe. A legszomorúbb, hogy az ilyen ruhák egy idő után teljesen kimennek a divatból.

5, Valószínű minden hölgy ismeri azt a problémát, mikor tele van a szekrényük, gardróbjuk jobbnál-jobb ruhákkal, de az a mondat hagyja el a szájukat, hogy “Nincs egy vacak rongyom sem”. Ezzel a legtöbb férfit ki tudnák kergetni a világból.

6, Minimum egy olyan dobozuk van, ami tele van régi emlékekkel, levelekkel, képeslapokkal, kis ajándékokkal…stb. Ezeket szökőévente ha egyszer előveszik és átnyálazzák.

7, Vannak olyan ruhadarabjaik, amiket csak azért tartogatnak, hátha egy nap lefogynak, így nem kell venni újakat. Természetesen nagyon ritka az olyan eset, mikor valóban ez bekövetkezik.

8, Szinte minden táskájukban egy mini elsősegély felszerelés van, gyógyszerekkel, ragtapaszokkal… stb. amik nagyon jól jöhetnek akkor, mikor az ember elvágja az ujját, vagy elkezd fájni a feje.

9, Rengeteg bizsu ékszerük van, amit nagyon ritkán vesznek fel, de nem szabadulnak meg tőlük, inkább egy dobozban tartják, és unalmas napjaikon az összeset felveszik.

10, Legalább egy fitneszgépet beszereztek azzal a céllal, hogy majd nekiállnak edzeni, de ez persze nem történik meg. A gépek pedig ott porosodnak a sarokban, amire többnyire csak koszos ruhákat dobálnak.

11, A nők késztetést éreznek arra, hogy még egy lapáttal rátegyenek szomorú hangulatukra. Ilyenkor mindig szomorú, siratós zenét hallgatnak és fagylaltot vagy más édességet falatoznak.

12, Nincs egyetlen olyan hölgy sem, aki ne tenné félre a megüresedett krémes dobozokat, mondván jó lesz az még valamire. Nos a legtöbb ilyen tégely valamelyik szekrény sarkában gubbaszt és soha nem kerül elő.

13, Titkon olyan fehérneműket vásárolnak, mely egy kész vagyonba kerül. Olykor drágábbak, mint a férjük, párjuk inge. Természetesen az újonnan vásárolt termék árát nem kötik szerelmük orrára, nehogy vita legyen belőle.

14, Minimum egy olyan cipőjük van, amit fillérekért vásároltak, sőt a kedvenc lábbelijük közé tartozik. Az ilyen cipellőket még akkor is hordják, ha már itt-ott lyukas vagy le van járva a talpa.

Így van hölgyek? Egyetértetek a fent látható rajzokkal és kijelentésekkel?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments