HomeInteresting6 szórakozási lehetőség felnőtteknek, amit érdemes kipróbálni.

6 szórakozási lehetőség felnőtteknek, amit érdemes kipróbálni.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyi minden van a világon, amit még nem próbáltál? Mivel az idő nagyon gyorsan megy és csak egy életünk van, fontos, hogy élvezzük az életet annak ellenére is, hogy egy mókuskerékben élünk. Minden szórakoztató, vicces, játékos, kalandos dolgot, élményt ki kell próbálni, mert így szerzünk sok-sok tapasztalatot. Ha te is sokszor irigykedtél a gyermekeidre, keresztgyerekeidre, unokaöcsédre, húgodra, hogy mennyire gondtalan az életük és mennyire élvezik még az életet, akkor ne habozz te is hasonlót élni. Ma már rengeteg olyan felnőtt tevékenység, hobbi, élmény van, amik nagyon szórakoztatók és relaxálók. Mai cikkünkben úgy határoztunk, hogy elhozunk néhányat, hátha kedvet kaptok egy kis lazuláshoz.

1, Trambulin felnőtteknek.

Elgondolkodtál azon, milyen jó lehet a gyerekeknek, majális, falunap, gyereknap alkalmával, amikor bemászhatnak az ugrálóvárba és gondtalanul ugrálhatnak fel-le, közben pedig akármilyen akrobatikus mozdulatot belecsempészhetnek a mókába? Nos, nem vagy egyedül. Néhányan elhatározták, hogy a felnőtteknek is kijár a szórakozás, ezért terveztek egy óriási trambulint, amit csak a felnőttek használhatnak.

2, A világ legmélyebb medencéje.

Ez egy olyan különleges medence, amibe ha egyszer belemész többé nem akarsz kijönni. Eme helyen a búvárkodástól kezdve, mindent kipróbálhatsz. Úgy érezheted magad benne, mint egy igazi sellő.

Csoportos merüléseket is lehet szervezni, ahol különböző mutatványokat csinálhattok és közben jókat szórakozhattok a barátokkal vagy épp a családdal.

3, Pihenés a Monte Piana felett.

A Monte Piana egy 2324 méter magas kettős hegyplató a Dolomitokban, Olaszország Trentino-Alto Adige régiójában. Ide speciális kötelek és fekvőhelyek vannak kifeszítve, hogy az emberek gondtalan perceket tölthessenek el. Ezen a hely maga a nyugalom szigete, ahol tökéletes látványban, panorámában lesz részed, láthatod a naplementét és közben nasit is ropogtathatsz. Sőt a barátaiddal együtt élvezheted a pihenést, ami egy hosszú stresszes hét után nagyon jól tud esni a léleknek.

4, Las Vegas-i Hotel Stratosphere felett.

Ez egy olyan hely, amit csak a legbátrabbak és bevállalósabbak mernek kipróbálni. Az épület tetején egy speciális szerkezet van, ami leginkább valamelyik vidámparki játékhoz hasonlít. Ebbe a szerkezetbe bele kell ülni, leszíjaznak és kiemelnek a város fölé, ami csodálatos, ha valaki nem tériszonyos. Szerencsére nem kell egyedül végigcsinálni, mert párosával lehet beülni a szerkezetbe. Viszont az élmény és a látvány felbecsülhetetlen.

5, Tengeralattjáró robogó

A Bahama-szigeteken az emberek tengeralattjáró robogószerűségeket vezethetnek. Ezek a “járművek” valóban úgy néznek ki, mint a robogók. A gépek elejére oxigénpalackok vannak erősítve, melyek egyenesen a búrába szivárognak. Így nem kell semmilyen maszkot felvenni, csak koncentrálni a gyönyörű tengeri élőlényekre, és a látványra.

6, Nyílt mozis terasz.

Ki ne akarna egy fárasztó nap után lelazulni és egy vicces vígjátékot megnézni, miközben áztatja hab testét?! Nos vannak olyan helyek, amik lehetőséget kínálnak a civil embereknek arra, hogy jakuzziból nézzék meg az éppen aktuális mozifilmeket. Mivel több kisebb jakuzzi van a “teraszon” ezért nem kell idegen emberekkel osztozni. Egyszerűen csak kibéreled az egyiket és a barátaiddal már mehettek is lazulni.

Na nektek melyik tetszett a legjobban?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments