HomeInteresting13 öltözködési trükk, amivel a nők sokkal vonzóbbak lesznek mint valaha

13 öltözködési trükk, amivel a nők sokkal vonzóbbak lesznek mint valaha

Minden nő szeretné, ha kiválasztott ruhái kihangsúlyozná előnyeiket és elrejtené a tökéletlenségeiket. Viszont ez nem olyan könnyű feladat, ugyanis több mindennek kell egymáshoz passzolni, például a fazonnak, színnek, hossznak…stb. Manapság már rengeteg olyan oldal van, mely részletesen leírja, hogy az alacsony illetve magas nőknek milyen típusú ruhákban kellene járnia, sőt akadnak oldalak, melyek még a testalkatra is kitérnek. A kisebb-nagyobb trükkök alkalmazása még többet tud segíteni azon, hogy a hölgyek finomítani tudjanak a megjelenésükön. Ha te is kíváncsi vagy, hogyan csináld, akkor az alábbi cikk neked való.

1, A “V” nyakkivágású ruha optikailag meghosszabbítja a nő felső testét és karcsúsítja az alakját. Mivel a dekoltázs hívja fel az emberek figyelmét, így a többi testrész nem tűnik annyira fel.

2, A kontrasztos és aszimmetrikus mintával ellátott ruha képes vizuálisan karcsúsítani, sőt kiemelni a test bizonyos részeit.

3, Ahhoz, hogy az ember vékonyabbnak és karcsúbbnak tűnjön, fontos, hogy megfelelő színű ruhákat kombináljon össze. Az egyszínű ruhák optikailag ezt a hatást idézik elő, arról nem beszélve, hogy a megjelenés is elegánsabb.

4, Ha magasabbnak illetve vékonyabbnak akarsz tűnni, mint amilyen valójában vagy akkor fontos, hogy lábközépig érő megkötős kabátokat részesíts előnyben.

5, A tökéletes homokóra alakot nagyon könnyű kiemelni egy egy midi ruha és egy öv segítségével. A szoknya elrejti a csípőt az öv pedig kiemeli a derekat.

6, A függőlegesen futó csíkos ingekkel, felsőkkel óvatosan kell bánni, ugyanis az egymástól messze ülő vonalak vizuálisan testesebbé tesznek. Érdemes inkább egy egyszínű vagy olyan csíkos inget felvenni ahol a vonalak közelebb vannak egymáshoz.

7, Ha úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a testeddel és vékonyabbnak akarsz tűnni, akkor ideje egy hosszabb fazonú kabátot beszerezned, ugyanis a csípő, a fenék és a comb területeit tökéletesen el tudja takarni.

(még többet tudsz csalni, ha ehhez “V” nyakkivágású felsőt veszel fel.)

8, A nadrágba tűrt ing kiemeli az alakot, és elegánsabb megjelenést kölcsönöz, arról nem beszélve, hogy magasabbnak tűnik tőle az ember.

9, A háromnegyedes ujjú felsők azért karcsúsítanak, mert felfedik a csuklót, mely köztudott, hogy a test legvékonyabb része. Ettől pedig az egész test vizuálisan vékonyabbnak tűnik.

10, A majdnem combközépig érő, hosszított blézerek kabátok elrejtik a test kevésbé előnyös részét ezáltal vékonyabbnak tűnik az egész ember.

(Ezt a trükköt az alacsonyabb lányok is elsajátíthatják anélkül, hogy optikailag még kisebbnek tűnnének.)

11, A nadrág, harisnya illetve cipő színe optikailag hosszabbá teszik a lábat. A titok az, hogy amilyen színű nadrág, harisnya van rajtad olyan színű cipőt vegyél fel. Így a cipő nem tudja bokánál “elvágni” a magasságot.

12, Szintén vizuálisan magasabbnak, vagy hosszabb lábúnak tűnsz, ha magas derekú nadrágot vásárolsz. Amennyiben alacsony vagy, ez a trükk számodra kötelező.

13, Ha alapjáraton kicsivel vastagabb lábakkal rendelkezel, akkor úgy tudsz rajta vékonyítani, ha ceruzaszoknyát veszel, ami térd alá ér. Ezzel a lábad legvékonyabb része mutatkozik meg.

Te melyik trükköt ismerted?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments