HomeCelebrity13 híresség, akik egy percig sem szégyenkeztek természetes megjelenésük miatt - Íme...

13 híresség, akik egy percig sem szégyenkeztek természetes megjelenésük miatt – Íme a képek

Vannak napok, mikor a bőrnek esélyt és lehetőséget kell adni arra, hogy szabadon lélegezhessen. Ilyenkor egy deka sminket nem szabad feltenni az arcra, mert ha folyamatosan sminkelitek magatokat, eltömítitek a pórusokat, és különböző bőrproblémák jelennek meg. Ma már egyre több híresség osztja azt a nézetet, hogy igenis jó smink nélkül lenni, még az utcán is. Többen is feltesznek Instagramjukra olyan fotókat, amin smink nélkül mosolyognak a kamerába. Ezzel azt próbálták sugallni, hogy követőik is tegyenek így, valamint fogadják el magukat olyannak, amilyenek.

1, Lady Gaga

Bár Lady Gaga sikeresen elindította „Haus Laboratories” nevű kozmetikai márkáját, mégis smink nélkül készített magáról képet úgy, hogy csak egy Tiffany gyémántokkal díszített nyakék volt a nyakában. Ezt viselte egyébként az Oscar díj átadó gálán. Szerintetek, hogy szebb sminkkel vagy smink nélkül?

2, Adele

Legtöbbször az énekesnőt sminkben látjuk, ám többször posztol ki smink nélküli fényképet az Instagramra. Rajongói így is meg úgy is nagyon szeretik, és itt látható, hogyan is fest vakolat nélkül.

3, Lana Del Rey

Lana többször pihenteti az arcát és ilyenkor egy deka sminket nem ken magára. Több fotót is kitesz az Instagramra, amin teljes valójában látható. Arcát elnézve egyáltalán nem érzi magát kellemetlenül, mert rajongóinak kozmetikumok nélküli képet töltött fel.

4, Tyra Banks

Az „Amerika következő toppmodellje” műsor házigazdája elmondja, hogyan kell viselkedni és mozogni a kamerák ellőt. Annak ellenére, hogy a legtöbbször sminkben látjuk Tyra-t, több olyan fotót is megoszt az interneten, amin nincs rajta smink.

5, Kate Beckinsale

Az „Underworld” és a „Van Helsing” főszereplője ugyanolyan jól néz ki sminkben, mint smink nélkül. Nem egy olyan fotót tesz ki a közösségi oldalára, ahol egy deka smink nincs az arcán, és rajongói ugyanúgy szeretik, mintha lenne rajta smink.

6, Miley Cyrus

Miley sem habozik megmutatni természetes szépségét. Egyre többször lehet őt látni kozmetikai termékek nélkül. Egy nemrég készült képén, amikor épp kutyát sétáltatott nem volt rajta smink, de boldogan és magabiztosan vállalta ezt is mint minden mást az életében.

7, Chrissy Teigen

A jobb oldali képet maga John Legend, Chrissy férje tette közzé azzal a szöveggel, hogy nincs szükség szűrőre és filterre, ahhoz, hogy felesége szép legyen. A modell anyuka sosem félt megmutatni valódi önmagát. Még egy olyan videót is közzétett, amin smink nélkül van és arról beszél miként változik a bőr bizonyos időszakokban.

8, Carrie Underwood

Carrie azon sztárok egyike, akik sminkmentes szelfiket tesznek közzé az Instagramon. A fényképet egy edzőtermi edzés után készítette, és a következő megjegyzést fűzte hozzá: „Amikor az arcod megjelenése megegyezik a hangulatoddal = jó edzés volt!”

9, Sarah Michelle Gellar

„Ez én vagyok, közvetlenül az első Tabata órám után” – ezt a megjegyzést Sarah írta képéhez, amit Instagramra tett fel. Olyan címkékkel jelölte meg, mint #nomakeup és #nofilter.

10, Jessica Biel

Justin Timberlake felesége a tehetséges színésznő, Jessica Biel. Nemrég arra inspirálta Instagram követőit, hogy mutassák meg valódi arcukat smink nélkül. Ezzel azt akarta elérni, hogy követői úgy szeressék magukat, ahogy vannak.

11, Jennifer Lopez

Az 50 éves JLO nem habozik megosztani természetes megjelenésű arcát követőivel. A 2 gyermekes anya annyira ragyogó és friss smink is, mint a Miss Universe legfiatalabb versenyzői.

12, Lena Headey

Lena, aki a „Trónok Harcában” Cersei Lannistert játszotta, nemrégiben megosztott egy fényképét arról, hogy smink nélkül napozik. Kevesen tudják, hogy a színésznő szeplős arcú, de most ezen a képen egyértelműen látszik.

13, Adriana Lima

A Victoria’s Secret Angyal sminkmentes megjelenése bizonyítja, hogy nincs erősebb, mint egy nő természetes szépsége. Bár Adriana több olyan fotót tesz közzé, amin sminkben van, de úgy gondoljuk, hogy elképesztően jól áll neki az is, mikor nincs rajta semmilyen kozmetikum.

Szerintetek is jól áll nekik a smink nélküli megjelenés?

Most Popular

Recent Comments