HomeDivat12 férfi öltözék, amit jobb lesz gyorsan kiiktatni a ruhásszekrényből!

12 férfi öltözék, amit jobb lesz gyorsan kiiktatni a ruhásszekrényből!

A férfiak divatja olyan gyorsan változik, mint a nőké. Bár az erősebb nem képviselői nem mindig találják el a megfelelő összeállítást. Valójában nekik mindegy mit vesznek fel, csak kényelmes legyen. Úgy, ahogy a női ruhásszekrényben akadnak hajmeresztő darabok, a férfi gardróbba is fellelhetőek fura kombinációk. Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amit nagyon gyorsan ki kell iktatni a férfi ruhásszekrényből!

Hosszú ujjú felső inggel.

Nem, nincs semmi kifogásunk az ing és a pulóver kombinációja ellen. De ha egy vékony anyagú hosszú ujjú felsőt veszel rá, a vékony anyag kihangsúlyozza az ing összes gyűrődését és gombját. Esztétikailag teltebbnek fogsz benne tűnni.

Vastag vagy kötött pulóverrel simán viselheted. A lényeg, ha ilyen kombinációt akarsz viselni, mindig próbáld fel előre a boltban, mielőtt beruháznál ilyen ruházatra, nehogy a végén csalódj.

Öltöny mintás anyagból.

Öltönyök, amik úgy néznek ki, mintha kárpitból, függönyből vagy színházi függönyből varrták volna őket, nem a legjobb választás. Később azt gondolták, minél feltűnőbb a ruha, annál stílusosabb a tulajdonosa. A modern divat a kényelemre és egyszerűségre összpontosít, szóval gyorsan válj meg az efféle ruháktól.

Ha túl snassznak találod a fekete zakót, keress másik színt, az idei divat nagy slágerei a lila és a bordó árnyalatai.

Kivágott nyakú pólók.

Egy mély nyakkivágással rendelkező póló, ami sűrű mellkasszőrt fed fel, nem helyénvaló viselet. A férfi pólók mély vágása immár a múlté.

Ha nagyon izzadós fajta vagy és nem bírod a meleget célszerű természetes szövetekből készült ruhát vásárolnod. A természetes anyagokból készült ruhákban nem lesz meleged  a legmelegebb időben sem, sőt a megjelenésed is sokkal jobb lesz.

Farmer.

A férfi szűk farmer napról napra a feledés homálya felé tart. Az elmúlt években túl sok volt belőle, és a divatpiac elakadt. jobb ha várunk egy lazább stílusú és fazonú nadrágra.

Dobd ki azokat a farmerjaidat, amik térdtől lefelé szűkülnek. Hidd el ez már nem menő. Sokkal vonzóbb leszel egy lengébb fazonú nadrágban.

Szabadidőnadrág.

A tornatermekben hordott sportruházat ugyanolyan fontos, mint az utcai. De mindig figyelj milyen anyagú és fazonú nadrágban sportolsz.

A pamut nadrág egy remek választás. Keress egy jól szellőző nadrágot, amiben élmény lesz a sportolás.

Rövidnadrág sok zsebbel.

Soha nem voltak igazi trendek, de mégis sokan vásároltak efféle darabokat. Sajnos ezek a nadrágok szintetikus anyagból készültek, ami nem szellőzik olyan jól, mint a természetes anyagból készült társaik. Ezeket a nadrágokat nem városban való viselésre találták ki.

Nyáron a szintetikus anyagok sem jobbak, mint a farmer. A nyári melegben célszerű természetes anyagú nadrágot választani.

Pufi kabát elegáns ruhával.

A klasszikus és elegáns ruházatra nem jó ötlet sportos pufi kabátot felvenni, mert nagyon elrontja az összképet.

Megoldás: Válassz legalább két kabátot, amit az utcai viselethez és elegáns öltözékhez is fel tudsz venni. Elegáns öltözethez a szövetkabátok nagyon jól néznek ki.

Bőrkabát szegecsekkel.

A szegecses, strasszos bőr kabátok már a múlté. Jelenleg ez egy antitrend viselet. Volt egy korszak, amikor az ilyen kabátot viselő emberről azt gondolták, hogy rossz fiú. Sőt a motorozáshoz társították. De ennek már jó pár éve.

Megoldás: Vagy sima vonalú, egyszerű bőr kabátot vásárolj, vagy farmerkabátot. A színűk bármilyen sötétebb árnyalatú lehet.

Díszes övek.

A hatalmas csatokkal rendelkező övek, már nem képezik a divatot. Ez már semmilyen viselethez nem áll jól. Ez a tendencia a múlté, és nem is fog visszatérni.

Megoldás: Vegyél egyszerű, klasszikus csattal rendelkező övet. Biztos nem fogsz benne csalódni, mert minden eseményre tökéletesen fog passzolni.

Cipő és zokni.

Teljesen mindegy, hogy fekete cipőt veszel fel fehér zoknival, vagy fehér cipőt fekete zoknival, mivel ezek a kontrasztok nevetségesek, és elrontják az összképet.

Megoldás: Már lehet kapni olyan férfi zoknikat, amik mindegy milyen színűek, nem látszanak ki a cipőből. Nyugodtan szerezz be pár darabot, belőlük.

Szalmakalap.

Ezek a kalapok körülbelül 7 évvel ezelőtt voltak divatosak. Most már elszállt felettük az idő. Ezek a darabok egy nyaralás vagy egy piknik alkalmával még jól jöhetnek, de ne viseljük már őket a hétköznapjainkban.

Megoldás: A baseball sapkák szerencsére, most nagy divatnak örvendenek. Válaszd ki a stílusodnak megfelelő darabot.

Kiegészítő.

A férfiak szerettek régebben különböző fából és gyöngyből készült karkötőket és nyakláncokat viselni. De ezeknek a kiegészítőknek az ideje is régen lejárt. Hagyjuk őket a múltban, mint egy kellemes emlék.

Megoldás: A férfi ékszerek piaca nagyon változatos: valódi nemesfémekből és bőrből készült karkötők, gyűrűk, nyakláncok. Válassz minőségi ékszereket, amelyek tökéletesítik az összképet.

 

Most Popular

Recent Comments