HomeInteresting11 szülő, akik hihetetlen lazasággal kezelik a gyereknevelést!

11 szülő, akik hihetetlen lazasággal kezelik a gyereknevelést!

Aki gyermeknemzésre adja a fejét, tisztában kell lennie azokkal a problémákkal, amit egy gyermek tud okozni. No nem a kicsikről beszélek, hanem már a tinédzser kategóriáról. Ők ugyanis számos bajba keveredhetnek a különböző baráti társaságoknak köszönhetően. Pontosan ezekre a helyzetekre kell egy szülőnek felkészülni, és ha nem leleményes, akkor bizony a gyermek felülkerekedhet. Mivel biztos, hogy ezt senki sem szeretné, segítségül hívja az internetet, vagy épp a kreativitását, hogyan lehetne letörni komisz kis porontya szarvát. A cikkünkben felsorolt szülők tökéletesen helytálltak és a lehető leglazábban közölték gyermekeikkel a tényeket.

Íme 11 zseniális szülő, akik kisujjból kirázzák a gyereknevelést.

Egy édesapa, aki kifigurázza fiát, aki minden egyes nap indulás előtt csinál egy fotót.

Amikor anyukád egy informatikazseni, és ezzel próbálja felhívni a figyelmed a takarítás fontosságára. (Ha szeretnéd a wifi jelszót, ágyazz be, porszívózz fel, és sétáltasd meg a kutyát)

Amikor apukád előveszi a legfélelmetesebb nézését, hogy felhívja a fiúk figyelmét, hogy a lányával csak óvatosan próbálkozzon, pedig ahogy látjuk is, kenyérre lehet kenni.

Amikor megfeledkezel a takarításról, és anyukád megelégeli ezért ő áll neki a takarításnak és ezt találja. De mivel jó fej, ezért megvárja, hogy te magyarázd el, mi folyik a háttérben.

Amikor már elég idős vagy ahhoz, hogy a saját lábadon állj, de még mindig a szüleidnél laksz, ők pedig így szeretnék jelezni, hogy jobb lesz, ha már elköltözöl.

Amikor megkérdezed apukádat, hogy adna-e pénzt, ő pedig csak lazán azt válaszolja, hogy vedd csak ki a legfelső fiókomból…

A csajok nem szeretik, ha mindenki tudja, nem estek át még az első éjszakán. Ezt csak súlyosbítja, mikor egy szűz nevű tábla elé állítanak, hogy lefotózhassanak.

A hisztiző gyereket úgy lehet a legjobban megnyugtatni, ha adsz egy konzolt a kezükbe, had játszhassanak veled. (Szegényeknek nem tűnt fel, hogy egyik sincs bedugva.)

Amikor a szüleid szeretnék, hogy mindenki tudja, hol is található a te szobád. (Dinka)

Amikor ebbe a csodaszép képkeretbe teszik a tablóképed, és apád megszólal, ennél közelebb úgy sem kerülhetsz nőhöz.

Egy anyuka, aki nagyon jól tudja, mit talált a fia szobájába, és ezzel tüntet, hogy itt a vége a jó világnak.

Most Popular

Recent Comments