HomeInteresting10 hihetetlen rajzfilm, ami az összes felnőtt szemét a TV képernyőre tapasztja!

10 hihetetlen rajzfilm, ami az összes felnőtt szemét a TV képernyőre tapasztja!

Ha, úgy gondolod, hogy a rajzfilmek csak gyerekeknek szólnak, akkor nagyon tévedsz. Úgy döntöttünk, hogy lerántjuk a leplet ezekről a sztereotípiákról, és az Internet segítségével átkutatjuk azokat az animációs filmeket, melyek története és filozófiája arra kényszeríti a felnőtteket, hogy nézzék végig a filmet.

Percepolis (Persepolis)

Egy rajzfilm, mely egy olyan lányról mesél, aki Iránban él, és gyermekkorát tragikus események valamint radikális átalakulások hálózták be, évről-évre. Annak érdekében, hogy a fiatal lányt rokonai megmentsék a problémáktól és a gondoktól, elküldik Európába. A lány lelkében valódi forradalom zajlik – lázadással, első szerelemmel, magányossággal és elfogadással fűszerezve. Egy fekete-fehér rajzfilm, mely tele van iróniával és humorral.

Technotise: Edit & I

A közeljövőben zajlik a történet, amikor a fiatal Edit, egy újabb sikertelen vizsgázás után úgy dönt, hogy chipet ültet a fejéve, hogy javítsa memóriájának teljesítményét. Ez egy nagyon érdekes, furcsa és kiszámíthatatlan történetet mesél el.

Kutyák szigete.

Egy 12 éves fiú mutatja hűséges kutyáját, miután egy rendelet értelmében Megaszaki összes kutyáját, egy széles kiterjedésű, hulladéklerakóként használt szigetre száműzik. A legnehezebb feladat, hogy megtalálja szeretett társát, ám egy falka új barátra lel, akik segítségével belevág nagy kalandjába, ami megváltoztatja az egész város jövőjét.

Macskák királysága.

Fantasztikus történet egy egyszerű lányról, aki megmentett egy macskát az autó elől, ám kiderült, hogy ő, a macskák királyának a fia. Nemcsak, hogy megköszönték neki ezt a nemes cselekedetet, de hozzá is akarták adni a herceghez. Ám itt kezdődnek a bonyodalmak.

Film Noir

A főszereplő elveszíti emlékezetét, ami kiderül, hogy nagy baj. Mikor felébred az ájulásból, látja, hogy kezében van egy revolver, és egy elhunyt rendőr fekszik mellette. A férfi azonnal a rejtvények és hazugságok világában találja magát, ahol önmagában sem tud megbízni.

Chico és Rita

Chico egy fiatal zongorista tele hatalmas álmokkal, Rita pedig a gyönyörű énekesnő csodálatos hanggal. A zene valamint a szerelem köti össze őket, azonban a latin ballada, a bolero világába tett utazásuk tele van fájdalommal és szenvedéssel. A két szenvedélyes ember Havanából New Yorkon és Párizson át Hollywoodig és Las Vegasig tartó útja során lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe keverednek, hogy végül a szerelem és a zene végérvényesen összefonja őket.

Metropiá

A komor anti-utópia világában az emberek már nem utazhatnak autóval, vagy repülőgépeken, sőt a biciklizés is be lett tiltva. Az összes nagyvárosba metróval lehet eljutni, amin több ezer arc nélküli, komor ember van. A főszereplő egy aranyos lánnyal él, de álmodik egy titokzatos idegenről, akivel a metróban találkozik.

Yesterday – Vissza a gyerekkorba.

A történet főszereplője Okadzsima Taeko, aki a nagyváros zaját otthagyva vidékre utazik, s ezalatt visszaemlékszik tízéves önmagára. Az út elfeledett emlékeket is felszínre hoz: gyerekkori szerelem, serdülőkor, felnőtté válás, bajlódás a matematikával és a fiúkkal. Taeko csodálattal éli át, hogy gyerekkori álma valóra vált. Végül Taeko megtalálja igazi önmagát, és úgy dönt, vidéken marad.

Anomália

Michael mintaférj és apa, egy sikeres könyv szerzője. De ő egyáltalán nem elégedett a helyzetével, mert az egyhangú és rutinszerű élete nyomasztja. Egyik nap Cincinattibe megy üzleti találkozóra, ahol az ügyfélszolgálatosoknak rendezett konferencián kell előadást tartania. A hotelben találkozik a fiatal Lisával, aki pékáru üzletkötőként tevékenykedik. Lisa felajánlja, hogy segít neki, kitörni a reménytelennek tűnő helyzetéből.

Paprika.

Ellopnak egy olyan gépet, amely tud álmot olvasni. Ez a gép egy kutatócsoporté, amelynek neve DC-mini. A találmány még a tesztfázisban van. Ha kikerülne onnan, nagy veszélyt jelentene mindenkinek, mert ennek a gépnek a segítségével át is írhatók a páciensek álmai. Tokió városa nemsokára egy kollektív rémálom közepe lesz, amiből a város lakóit csupán egy okos, félig valódi, félig fiktív, de mindig piros ruhában levő lány (Paprika) tudja felkelteni.

Most Popular

Recent Comments