HomeCrazy11 örült szépség trükk amiről azt állítják hogy használ, pedig veszélyes

11 örült szépség trükk amiről azt állítják hogy használ, pedig veszélyes

Az internet tele van különböző szépség tippekkel amik nem mindig helyesek. Vannak olyanok is amik csak bolondítják a népet, és sajnos van aki el is hiszi. Pedig károsak, sőt akár veszélyesek is lehetnek. Íme 11 olyan őrült trükk amik biztos hogy nem jók sőt….

1.Tűzmasszázs.Ennek az eljárásnak az alapja az, hogy az alkohollal áztatott törülközőt és egy speciális „elixírt” helyezzen a testre, és néhány másodpercre meggyújtsa .

2.Vámpír maszk. Orosi beavatkozás szükséges. Vért vesznek a karodból és azt az arcodba visszafecskendezik miután átesett a vér egy speciális eljáráson

3.Kígyó masszázs. A kígyók mozgása elvileg jó hatással van az anyagcserére és izmokra.

4. Ma már lehetséges hogy a lábujjak is rövidebbek legyenek sebészi beavatkozással.

5. Ramen fürdő.  Egy sertéshúsos fürdő. Állítólag ez a leves szerű serkenti az anyagcserét és a kollagén szintet nőveli, hogy egészségesebbé tegye a bőrt

6. A citromlé NEM változtatja meg a szem színét. Egyesek szerint igen, és ezért cseppentenek a szemükbe citromlevet. Ám ez nem így van. A citromlé sav ezért ez károsítja a szemet. És nem mellesleg fájdalmas is. 

7.Vannak olyan beteg emberek akik képesek megenni a féregtojásból gyártott tablettát hogy fogyjanak. De mellette károsítják is szervezetüket 8.Óriás száj. Vannak lányok akik bármire képesek hogy nagy és telt ajkuk legyen. De biztos hogy ez jó és megéri?

9.A szemhéj edző. Egyesek bármire képesek hogy kövessék a divatot

@amph1207 által megosztott bejegyzés,

10.Hay wrap.  A bolyhos forró, nedves, és gyógynövényes szénát a testre helyezik. Aztán szorosan lezárnak egy vízágyon. Ez a  kezelés a merev nyak, izomösszehúzódás, izomgörcsök, merev ízületek és elhízás kezelésére szolgál.

11.Barbi arc. A mai sztereotípia amiket belénk táplál a média, és már gyerek korunk óta azt látjuk hogy a barbie a tökéletes nő. Aki igazán megszállott ként akar tökéletes lenni az sajnos akár még kés alá is fekszik  a végeredmény érdekében.

Most Popular

Recent Comments