HomeCelebrity11 híres zenész élete utolsó fényképe, ugyanis a fénykép elkészülése után nemsokkal...

11 híres zenész élete utolsó fényképe, ugyanis a fénykép elkészülése után nemsokkal meghaltak

Szívbemarkoló fotók következnek amik neked is könnyet fognak csalni a szemedbe, ha szeretted ezeket a zenészeket!

Ez az utolsó ismert kép Bob Marley-ról, amint épp családjával tölti utolsó napjait. A 36 éves énekes ekkorra már 35 kilóra fogyott le, 1981. május 11-én végül feladta a rákkal vívott harcot.

Freddie Mercury élete utolsó fényképe, a színész 45 éves korában hunyt el az AIDS szövődményeként kialakult betegségben.

Chester Bennington és családja életük utolsó közös nyaralásán. A legendás Linkin Park zenekar énekese önkezével vetett véget életének Los Angeles-i otthonában. Ezt a képet a felesége osztotta meg azt bizonyítva, hogy a depressziónak nincs arca, és semmi jelét nem látta annak, hogy mire készül a férje.

John Lennon a Beatles énekes-gitárosa az utolsó róla készült képen éppen autogramot ad egy rajongójának a lakása előtt, majd 4 órával később ugyanez a férfi, ugyanazon a helyszínen lelőtte…

Jim Morrison a The Doors énekese akit egy barátja örökített meg egy kávézóban, Saint-Leu-d’Esserentben. A 27 éves énekest néhány órával később holtan találták meg a fürdőkádjában. A halál hivatalos oka: szívinfarktus.

Amy Winehouse a botrányairól, drog és alkohol függőségéről híres aranytorkú énekesnő alkoholmérgezésben hunyt el 2011. július 23-án, az utolsó róla készült fotó egy héttel halála előtt készült, mindössze 27 éves volt.

Jimi Hendrix szintén 27 évesen hunyt el, máig tisztázatlan körülmények között. Sokáig úgy gondolták, hogy öngyilkosságot követett el, ám egyre valószínűbb, hogy meggyilkolták. Ezt a képet egyetlen nappal a halála előtt készítette a zenész barátnője.

David Bowie-ról halála előtt 3 nappal készült ez a fénykép 2016. januárban. A 69 éves korában elhunyt énekes másfél éven át harcolt a rákkal, amelyet titkolt a nyilvánosság elől.

Tupac “2Pac” Shakur a kép elkészülte után pár perccel már halott volt, pedig még csak 25 éves volt. A 90-es évek egyik legnagyobb rapperét egy bandák közti leszámolás során lőtték le az autójában. Utolsó szavai ezek voltak, amelyeket a segítségére siető rendőrnek mondott: “B*szd meg.”

Prince a világhírű zenész éppen egy gyógyszertárból távozott, amikor lencsevégre kapták a fotósok. Pár órával később, heroin és gyógyszer-túladagolásban halt meg otthonában, 57 éves volt.

Elvis Presley-t 1977. augusztus 16-án kapták lencsevégre, amint a fogorvosától hazaérve megáll a háza előtt az autójával. A Királyt néhány órával később, 42 éves korában, a WC mellett feküdve holtan találták.

Most Popular

Recent Comments