HomeBeautiful11 gyermek, akikre igazán büszkék lehetnek a szülei

11 gyermek, akikre igazán büszkék lehetnek a szülei

Elgondolkodtató, hogy sok gyerek már ilyen fiatal korban többet letesz az asztalra, mint némely felnőtt egész élete során. Talán ezt magyarázhatjuk azzal, hogy őket még nem rontotta el a világ, ezért sokkal önzetlenebbek, jószívűbbek, valamint jobban tudnak szeretni is… ezért képesek ilyen hatalmas hőstettekre, mint amiket az alábbiakban is bemutatunk.

1. Ez a 13 éves srác megmentette a baseball-edzője életét.
Isaac Wenrich, egy korábbi baseball-játékos, aki edzőként dolgozott. Egyik edzés közben a férfi hirtelen rosszul lett, majd összeesett. A 13 éves fiú, Nathan Boyer mindenféle tétlenkedés nélkül odarohant, hívta a férfi telefonján a mentőket, majd azonnal megkezdte a szívmasszázst. A kiérkező mentősök elmondták, hogy a fiú ezzel mentette meg a férfi életét, akinek – mint kiderült – szívrohama volt.

2. Egy 8 éves kisfiú nem rég egy kóbor macskát fogadott be, aki elég rossz állapotban volt. Azóta minden nap gondosan betakarva és játékokkal körberakva gondoskodik arról, hogy a macska tudja, itt az otthona és, hogy nem kell többet félnie, mert biztonságban van.

3. Wyatt Erber, egy 8 éves kisfiú 1.000 dollárt nyert egy népszerű amerikai játékon. De ahelyett, hogy elköltötte volna, a szomszéd, leukémiában szenvedő 2 éves kislány szüleinek adta.

4. Egy 13 éves kislány önszántából minden nap készít szendvicset az apukájának, sőt, be is csomagolja azt, hogy legyen mit ennie a munkában.

5. Ez a kislány elolvasott ezer könyvet.
Az anyukája ezt írta: „A kislányom érmet kapott az oviban, amiért elolvasott 1.000 könyvet. Annyira büszke vagyok rá! Jobban, mint magamra, ugyanis még én sem olvastam el ennyit életem során.”

6. Ez a srác az iskolás évei során sok beképzelt, gazdag gyerekkel volt körülvéve. A végén nem félt beismerni az igazat, ugyanis ezt az idézetet választotta a tablóképe alá: „Mindannyiótokat utálom.”

7. A 9 éves Samya McLaughlin hallotta a hírekben, hogy egy atrocitás következtében 5 társukat elvesztették a rendőrök. Ezért a lány elhatározta, hogy a szülinapjára kapott pénzből ebédet visz az őrsön dolgozóknak, hogy jobb kedvre derítse őket. A képekből is látszik, hogy sikerült elérnie célját.

8. Roman Sharma, a Londonban élő 4 éves kisfiú megmentette az édesanyja életét.
Az anya hirtelen rosszul lett és elájult, de a fiú tudta, mit kell tennie: fogta az anya telefonját, majd mondta Siri-nek, hogy hívja a segélyhívó számot. A fiú ezután elmondta a diszpécsernek, hogy az anyukája eszméletlen és, hogy alig lélegzik, valamint persze a címüket is megadta. Szerencsére a segítség hamar odaért és sikerült megmenteni az édesanya életét.

9. Ez a kislány rátalált egy nagyon fiatal lajhárra, aki egyedül volt és láthatóan már nagyon régen evett. A lány ezért fogta és hazavitte, ahol enni és inni adott neki. Nem telt sok időbe és a kis állat sokkal jobban lett. Azóta pedig barátok maradtak.

10. Ez a 3 éves kislány miután látott egy vele hasonló korú kislányt, akinek nem volt haja, megkérdezte az anyukáját, hogy neki miért nincs. Az anya elmondta, hogy nagyon beteg és a gyógyszerek miatt hullott ki neki. Erre ezt válaszolta a kislány: „Óh, akkor adok neki az enyémből.”

11. Gracie-nek nagyon nehéz volt az első, édesapja nélküli karácsonya, aki nem sokkal azelőtt hunyt el. De a lány elhatározta, hogy valóra váltja az apja álmát: 50 hajléktalan, éhező embert vendégelt meg a saját főztjével.

Mi a véleményed? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments