HomeCelebrity10+1 fiatal akik bankszámlája több millió dollárral van betömve, pedig még szinte...

10+1 fiatal akik bankszámlája több millió dollárral van betömve, pedig még szinte gyerekek

Az életben nem könnyű érvényesülni. Sok ember küzd a napi megélhetésért, hogy ne kelljen nélkülözni. Ám vannak olyan szerencsés csillag alatt született gyerekek akik még gyermek korukban meg alapozták jövőjüket.  Ez nem könnyű feladat de nekik sikerült.

1.A 7 éves Ryan. Raye ToysReview egy YouTube- csatorna, ami gyerek videókat készít. Jelenleg a második legnagyobb nézettségű.Havonta körülbelül 1 millió dollár a bevétele

2. MattyBRaps, 14 éves Amerikai énekes. A YouTuben népszerű zenei remix videói vanak.

3.Rashed Saif Belhasa, 15 éves. Dubai egyik leggazdagabb üzletemberének fia. a képen saját Ferrari-val pózol. Amihez saját sofőrje is van, hisz a fiú túl fiatal még, hogy ő vezessen

4.Nick Jonas, 25 éves sztár énekes

5.Nick D’aloisio, 21 éves. A Summly nevű alkalmazás feltalálója. Az alkalmazás összefoglalja a legfrissebb híreket és eseményeket.

6. Rico Rodriguez, 19 éves. Rico 8 évesen kezdett játszani a Modern család című televíziós műsorban. A show sikerének köszönhetően Rico is sikeres lett. Bár sokak szerint a siker Rico személyisége vezettet ekkora sikerhez.

7.Tanner Fox, 17 éves YouTube sztár és kaszkadőr.Több mint 3,1 millió követője van az Instagramon, ahol számos kalandjait dokumentálja.

8.Mark Thomas, 16 éves olyan lenyűgöző társadalmi médiasztár, aki több mint 935 000 követőt vonzott az Instagramon.

9. Jacob Sartorius, 15 éves. 4 éves korában örökbe fogadták mert vér szerinti szülei nem tudtak gondoskodni róla. Sartorius 11 éves korában feltöltötte első online videóját Vine-nek, a hírközlésen keresztül vált híressé

10.Valentina Paloma Pinault, 10 éves. Salma Hayek híres színésznő és Francois Henri Pinault vállalati vezető lánya.12 millió dolláros kastélyt birtokol.

10+1 George Alexander Louis, 4 éves.A fiatal herceg mindössze 4 éves, és már milliárdos.5 milliárd dollár értékű ingatlantulajdonnal rendelkezik, évente 400 millió dollárt kap, hogy életében minden rendben legyen.

Most Popular

Recent Comments