HomeCelebrity10 sztárpár, akik évek óta őszinte barátságot ápolnak egymással. 

10 sztárpár, akik évek óta őszinte barátságot ápolnak egymással. 

Sajnos az emberek nem választhatják meg a családjukat, viszont a barátaikat igen, ami nagyon bölcs dolog, főleg akkor, ha híres vagy. Mivel mindenki csak a népszerűségre pályázik, ezért akadnak olyan emberek, akik a színészek, színésznők, énekesek karrierjén és hírnevén próbálnak felkapaszkodni, és ismertté válni. Azzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy ki-kinek a partnere, felesége, férje… stb. Ám arról kevés információnk van, hogy a hírességek milyen baráti viszonyban vannak egymással. A mai cikkünkben, pontosan azért, hogy ezt kiderítsük összegyűjtöttünk néhány sztárt és eláruljuk, milyen baráti viszonyban vannak egymással.

1,  Ed Sheeran és Courteney Cox.

A Jóbarátok egykori színésznője és a brit énekes olyan jó kapcsolatot ápolnak egymással, hogy a színésznő, felajánlotta tengerparti házát Ednek ingyen és bérmentve. Később az énekes bemutatta őt Johnny McDaid-nek, akivel Courteney össze is házasodott. Az esküvőn Ed énekelt a párnak.

2, 50 Cent és Bette Midler.

A híres rapper és a színésznő egy jótékonysági rendezvény keretein belül ismerkedett össze. Olyan jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük, hogy mind a mai napig tart. 50 Cent és Bette imádják egymást azt leszámítva, hogy két külön karakterrel és habitussal rendelkeznek.

3, Jennifer Aniston és Kate Hudson.

A két színésznő már nagyon régóta ápol baráti kapcsolatot egymással. Amikor Jennifer az 50. születésnapját ünnepelte Kate is ott volt a partin, amiről csak ez az egyetlen kép került fel az internetre. A bulin több híresség is jelen volt, mint például Gwyneth Paltrow.

4, Selena Gomez és Jennifer Aniston.

Amikor Selena először találkozott a Jóbarátok egykori sztárjával, annyira megijedt, hogy elszaladt. Természetesen azóta már beszélt vele, sőt nagyon szoros barátság alakult ki közöttük. Selena és Jennifer ott segít egymásnak ahol tud, Jen mindemellett próbálja Selena életét egyengetni, illetve jó tanácsokkal ellátni.

5, James McAvoy és Michael Fassbender.

A két színész rendkívül szoros barátságban van egymással. Amikor új filmet adnak ki, akkor elmennek egymás premierjére, ahol egyből letámadják őket a riporterek. Többször felmerült, hogy közöttük több van egyszerű barátságnál, amin csak nagyokat nevetnek és elsétálnak.

6, Jennifer Lawrence és Emma Stone.

Woody Harrelsonnak köszönhető, hogy a kész színésznő jó barátságot ápolhat egymással. Jennifer és Emma kezdetben csak online tartották a kapcsolatot, majd találkoztak is egymással, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Azóta a színésznők többször elmennek vacsorázni és kirándulni, ahova harmadik barátnőjük is elkíséri őket, aki nem más mint Adele.

7, Miley Cyrus és Kelly Osbourne.

A két énekesnő között az elején csupán munkakapcsolat alakult ki, majd mikor jobban megismerték egymást rájöttek, hogy habitusra sem állnak olyan távolt egymástól. Természetesen a közös pont az életükben a zene, így erre nyugodtan támaszkodhattak. Azóta természetesen még szorosabb a viszony közöttük, már-már testvérinek lehet mondani.

8, Johnny Depp és Marilyn Manson.

A színész és az énekes olyan jó barátságot ápol egymással, hogy Manson, Depp lányának a keresztapja. Bármilyen koncertről vagy filmpremierről is legyen szó, ők mindig ott vannak a másik fontos rendezvényén. Ha ez mind nem lenne elég, még közös tetoválást is csináltattak.

9, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio.

A két színész együtt játszott a Titanic cím filmben, és akkor alakult ki közöttük egy elképesztően mély barátság. Ezt a kapcsolatot semmilyen kudarc vagy szerelem nem tudta szétszakítani. Annak ellenére, hogy sokan abban a hitben vannak, titokban együtt vannak, ez nem így van, ugyanis csak barátság van kettejük között, amit nagyon tisztelnek.

10, Martha Stewart és Snoop Dogg.

Döbbenet, hogy két teljesen eltérő habitusú ember milyen szoros barátságot tud kötni egymással. Snoop Dogg és Martha egy “Martha Stewart shown” futott egymásba nagyjából 10 évvel ezelőtt. Azt senki sem tudja elképzelni, hogy ők ketten miről beszélgethetnek, de egyszer Snoop azt nyilatkozta, hogy amikor Marthaval van béke költözik a lelkébe.

Tudtátok, hogy ilyen szoros barátságot ápolnak?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments