HomeArt10 sztár, aki igazán különleges jelentéssel bíró tetoválást visel a bőrén!

10 sztár, aki igazán különleges jelentéssel bíró tetoválást visel a bőrén!

Amíg pár tíz évvel ezelőtt még felhúzott szemöldökkel szemlélték a tetoválást viselőket, addigra ma már teljesen megszokott, hogy egy-egy ember testét különböző minták borítják.

Az örök életre megmaradó testrajzoknak azonban nem csak a hétköznapi emberek, hanem a hírességek is nagy kedvelői, s bár sokan csak esztétikuma miatt viselik azokat, köztük is akadnak olyanok, akik olyan műveket/szimbólumokat hordanak bőrükön, amik fontos jelentéssel bírnak számukra.

Cikkükben 10 olyan sztárt mutatunk be nektek, akiknek tetoválásai igazán fontos jelentéssel bírnak!

Emilia Clarke

Szinte kivétel nélkül leghíresebb szerepének köszönhetően, a Trónok harca Daenerys Targaryenjeként ismerjük Emilia Clarkot.

A „sárkányok anyja” karján viseli a sorozatban ‘birtokolt’ 3 sárkányának -Drogon, Rhaegal és Viserion- mását, ezzel tiszteleg ezidáig legmeghatározóbb szerepe előtt.

Angelina Jolie

A színésznő 2000-ben Billy Bob Thorntonnal kötött házasságát követően szerelme jeléül egy kínai sárkányt és Billí Bob nevét tetováltatta magára.

A frigy válással végződött, majd Angelina úgy döntött eltávolíttatja régi varrásait és egy újjal fedi le a hegesedés helyét.

Új tetoválása olyasmit ábrázol, amit garantáltan soha nem akar majd elfelejteni: gyermekei születési helyeinek földrajzi koordinátáit tetováltatta ugyanis magára.

Ariana Grande

Ariana Grande énekesnő bár számos, 52 tetoválással rendelkezik, amik leginkább divat és szerelmi vonatkozásúak, magán hordja életének legrosszabb napjának emlékét is.

A kis darázs a füle mögött ugyanis a koncertje alatt történt, 2017-es Manchester Aréna-beli robbantásra és annak 22 áldozatára emlékezik. És hogy miért pont darázs? A darázs Manchester város szimbóluma.

Johnny Depp

Depp 37 tetoválásának egyike Jack Sparrow-nak, az egyik legemlékezetesebb általa játszott karakternek tiszteleg. A színész karján egy veréb és egy Jack felirat látható, ami a Karib-tenger kalózai című mozi tiszteletére készült.

Emma Stone

A színésznőnek feketerigó lábakat ábrázoló minta díszíti a csuklóját, édesanyja és a Beatles „Blackbird” című dalának tiszteletére.

Cara Delevingne

A szupermodell és a színésznő, Cara Delevingne rengeteg tetoválást visel, ám ezek közül a legszembetűnőbb mégis a tarkóján lévő szempár.

Elmondása szerint a tetoválásnak mély jelentése van számára; a színésznő hisz abban, hogy a világot különböző perspektívákból célszerű látni, hogy jobban megértsük és elfogadjuk egymást. Ezt a szemléletet képviseli számára a tarkóján látható kíváncsi szempár.

Lady Gaga

A Gaga Haus az énekesnő kreatív csapatának a neve, mely team azon embereket öleli fel, akik felelősek emlékezetes ruháiért és egyedi (bár ellentmondásos) imidzséért. Ezen emberek tiszteletére viseli magán az énekesnő a Haus feliratot karján.

A 2016-os Grammy-díjátadóra Gaga új mintával egészítette ki gyűjteményét – tisztelgése jeléül, a számára mindig is inspiráló művész David Bowie képmását varratta magára.
Az időzítés sem volt véletlen, a zenei legenda ugyanis ezen átadón kapott posztumusz életműdíjat.

Miley Cyrus

2016-ban Miley Cyrus az ausztrál félistennel, Liam Hemsworth-el kezdett randevúzni, majd nemsokára feleségül is ment a színészhez. S bár nem ritka, hogy a párok egymásnak kedveskedő tetoválást készítettnek, Miley úgy döntött, hogy valami olyat varrat magára szerelme jeléül, amit még senki sem vállalt be.

A lány ugyanis Hemsworth kedvenc ‘kennivaló’, sós ízű vegetáriánus kenyérkrémjét, a Vegemite-ot tetováltatta magára.
Bár a házaspár már elvált, Miley nem akar megszabadulni ettől a tetoválástól, mivel emlékezteti őt élete egy fontos időszakára és egy még fontosabb kapcsolatra.

Sophie Turner

A színésznőnek 13 tetoválása van és elmondása szerint egy kivételével mindegyik szórakozásból készült.
A ujján látható „G” betű az egyetlen, ami fontos jelentéssel bír számára, hiszen az nagyapja emlékét szolgálja.

Demi Lovato

Az énekesnő körülbelül 30 mintát visel a testén, és bár többségük meglehetősen apró és kifinomult, egy tetoválás, az óriás oroszlánfej a kezén kiemelkedik a többi közül.

Lovato határozottan híve az erőnek és a küzdelemnek. Igazi harcosnak tartja magát, pont olyannak, mint amilyen a szavanna királya, az oroszlán is. Az énekesnőnek van egy dala is „Oroszlánszív” címmel, és ha ez nem elég, a csillagjegye is Oroszlán.

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments