HomeCelebrity10 kínos celeb pillanat, amit a paparazzik jól lefotóztak nekünk.

10 kínos celeb pillanat, amit a paparazzik jól lefotóztak nekünk.

Jókor, jó helyen, jó időben. A paparazzók minden álma valósul meg ezen a tíz celeb fotón. Biztosan rengeteg pénzt kaptak értük az újságoktól, hogy mi jókat derüljünk a kellemetlen pillanatokat megélt sztárokon. Ezek a képek bizonyítják, hogy ők is ugyanolyan emberek mint mi, csak kicsit híresebbek és el kell viseljék a rivaldafénnyel járó kellemetlenségeket.

 

Nicki Minaj kicsit meglepődött azon, hogy nagyobbra nyitotta a lábait, mint kellett volna. Bár mi nem látjuk ezen a képen, hogy pontosan mi történhetett a „kulisszák mögött”, de akik szemben álltak vele, biztosan nagyobb élménnyel gazdagodtak ezen a koncerten.

Fergie életének egyik legkínosabb pillanata lehetett. Kíváncsi lennék azért ezt mivel magyarázták ki. Oh drága, Britney… Volt idő, mikor rengeteg ilyen és hasonló fotó készült rólad, de büszke lehetsz arra, hogy ebből a pöcegödörből ki tudtál mászni mára és talán az imidzsedet is újra tudod építeni idősb korodra. Nickole Richie picit eltévedt valahol a gondolataiban, amikor azt hitte, hogy gyerekei vannak a kutyái helyett… Mo’Nique Imes-Jackson, amerikai komikus viccesnek érzi és ezért büszkén mutogatja jeti lábait. Hillary Duff eljegyzése annyira szipi-szupi meglepire sikerült, hogy ő is örömet akart okozni újdonsült vőlegényének. Kylie Jenner újra kell gondolja, hogy ezzel a sminkessel akar-e tovább dolgozni, bár a melleit valóban szépen kiemelte. Taylor Swift kipróbálta a Marilyn Monroe pózt, amit mi most hátsó nézetből tekinthetünk me.óg. Nicolas Cage már biztosan jól érezte magát a repülőút alatt. Katy Perry újabb előnyős oldaláról mutatja meg magát.

Most Popular

Recent Comments