HomeCelebrity10 filmbéli pár, akik együtt voltak annak ellenére is, hogy senki sem...

10 filmbéli pár, akik együtt voltak annak ellenére is, hogy senki sem hitt szerelmükben!

Amikor filmeket vagy sorozatokat nézünk, szimpátiát keresünk az aktuális karakterekben. Mindig van egy pár, aki megfogja a nézők figyelmét, és évadról-évadra szurkol nekik, hogy minden jól alakuljon az életükben. Persze van, hogy fölösleges, mert amúgy a pár, se külsőleg, se belsőleg nem passzol össze. Úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk néhány film és sorozatbeli párt, akikről a legkevésbé sem gondoltuk volna, hogy „szerelmük” ki fog tartani.

Harry Potter és Ginny Weasley (Harry Potter, 2001-2011)

Ginny, Harry barátjának Ronnak a húga, akit kisgyermek kora óta ismer. Általában a kedves srácok nem fordítanak nagy figyelmet a barátaik lány testvéreire, és biztos, hogy sokan arra számítottak, hogy barátjával Hermione-val fog összejönni. Még J.K.Rowling is elismerte, hogy ő is úgy tervezte kezdetben, hogy Hermione és Harry összejönnek. Azt mondta, hogy „Hermione-t Ron Weasley karjaiba” dobta „olyan okok miatt, amelyeknek kevés közük van az irodalomhoz”.

Ted és Robin („Így jártam anyátokkal”, 2005-2014)

A sorozatban Ted elmeséli gyerekeinek, hogy ismerte meg az anyjukat. De kiderült, hogy 9 évad szükséges ahhoz, hogy végre kiderüljön, ki is az anya, aki egyébként pár részen belül elhunyt egy komoly betegségben, ezután Ted és Robin újra összejönnek. (Ez az a verzió, amit leadtak a TV-ben!) Sok epizód meggyőzött minket arról, hogy ez a két ember nem illik egymáshoz. Nem csoda, hogy a sorozat befejező epizódja, nagy zűrzavart és felháborodást keltett a rajongók körében.

Andy és Nate („Az ördög Pradat visel”, 2006)

Andy hatalmas esélyt kap a sorstól, és igazi álommunkát kap, ami természetesen megköveteli az odaadást, a hosszú munkaidőt és néha az önfeláldozást is. Barátja, ahelyett, hogy támogatná a karrierépítésben, egyre többször veszik vele össze. Ez még jobban összezavarja, Andy már így is kemény életét. Nem valószínű, hogy egy nő is szeretne olyan emberrel együtt lenni, akitől csak szemrehányást kap.

Jamie és Aurélia („Igazából szerelem”, 2003)

Biztosak vagyunk benne, hogy az igaz szerelem előtt nincsenek akadályok, bár ez nem mindeninek sikerül. Az „Igazából szerelem” című film nyelvi és társadalmi akadályokat gördít Jamei és Aurélia elé. Mivel az egyik angolul a másik pedig portugálul beszél. Jamei meg szeretné kérni Aurélia kezét, ezért elkezd portugálul tanulni. De hogyan fogja ez a pár megtalálni a közös nyelvet a jövőben? Mondjuk még azok számára is nehéz, akik egy nyelvet beszélnek, valahogy biztos megoldják.

Sandy és Danny („Grease”, 1978)

Egy tipikus történet, amit a mozikban rengetegen néztek meg. A filmben nem mindenki  olyan forróvérű, mint a fiatal John Travolta. Ami a szereplők kapcsolatát illeti, nyilvánvalóan kudarcra van ítélve. Az a tény, hogy mindketten együtt próbálnak „lábujjhegyen állni”: Danny sportolni kezd, és Sandy pedig ruhákat készít. Egyszer biztos el fognak fáradni, és ez a helyzet számukra kényelmetlen lesz.

Sarah és Alex (A randiguru, 2005)

Úgy tűnik, hogy a pár viszonya nem teljesen valós. Sőt valahogy nagyon rosszul indítottak. Sarah újságíró, Alex hivatásos „randidoktor”, azaz férfiakat tanít meg az udvarlás művészetére, egy hosszútávú párkapcsolat kialakításának érdekében. Hitch önmagában azt akarja bizonyítani, hogy módszerei hibátlanul működnek. De rájön, hogy taktikája Sarah esetében nem működik.

Abby és Mike (A csúf igazság, 2009)

Nehéz lenne különbözőbb karaktereket találni Abby-nél és Mike-nál. Abbey egy szigorú erkölcsű lány, aki tudja, mit akar az életében. Mike egy igazi csajozógép, aki minden nőt képes meghódítani, de a lánnyal nincs könnyű dolga.

Paul és Holly („Álom luxuskivitelben”, 1961)

Ez a pár nagyon stabil, de a többieknek úgy tűnik, hogy sok problémájuk van. Először is, Holly túlságosan önző ahhoz, hogy valaha is boldog párkapcsolatban éljen valakivel. Paul, nagyon aranyos, de hiányzik belőle a szilárdság, karakterének állandósága, hogy ne hagyja Holly-t újra és újra figyelmen kívül, valamint ne engedje téves döntéseket hozni.

Serena és Dan (A pletykafészkek, 2007-2012)

Ez a kettő soha nem volt hosszútávon együtt, folyamatosan vitatkoztak és vitatkoztak. Dan tipikusan minden lében kanál jellem, hol pozitív, hol nagyon idegesítő. Évek óta húzza Serenát, és gonosz pletykákat terjesztett elő róla, folyamatosan tönkreteszi önbecsülését és kapcsolatát.

Bella és Edward („Alkonyat”, 2008-2012)

Bella és Edward kapcsolata nem egyszerű, szerencsétlen és depressziós, sok problémával teli, ráadásul több, mint egy évszázaddal idősebb Edward. Ő komor és mindig szomorú. Aligha tudnának normális párt alkotni, akik korosztályban is passzolnak.

Most Popular

Recent Comments