HomeInteresting10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal!

10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal!

Nagyon sok házasság jut ugyanarra a sorsra, miszerint a pár valamelyik fele, más társaságot keres, hogy megadja neki azt, amit úgy gondol, hogy a feleségével/férjével már képtelen elérni. Vannak bizonyos jelek, melyek arra engednek következtetni, hogy valami van a háttérben, méghozzá egy olyan valami, amit megcsalásnak neveznek. Összegyűjtöttünk néhány egyértelmű jelet, ami segít, hogy megtudd megcsal e a párod, vagy sem.

Eltűnt az intimitás.

Vagy nem akar már, vagy épphogy fent tartja az intimitást. Nem kizárt, hogy munkakörülményre, pénzügyi helyzetre vagy egy családi illetve egészségügyi kérdésre koncentrál. Ha ez rövid időn belül nem szűnik meg, akkor előbb-utóbb meg kell beszélni, mi okozza ezt a problémát.

Ismeretlen Facebook ismerős.

A nap túlnyomó részében az üzeneteivel és a közösségi médiával van elfoglalva. Ez beindíthatja a vészjelzőt, hogy itt valami nem stimmel. Ha meglátsz egy gyanús üzenetet, kérd számon, hogy ez mit jelent valójában. Ha agresszívan reagál a helyzetre és téged bánt, mert rá mertél nézni a telefonjára, ott bizony baj van a háttérben.

Nem fordít időt a családra sem.

A családi élet és a munka között fontos egyensúlyt teremteni. Viszont aggodalomra adhat okot, ha ő rendszeresen bent marad a munkahelyén, vagy hazahozza a munkát és azzal foglalkozik, ahelyett, hogy a tulajdon családjával törődne.

Későn jön haza.

Ha rendszeresen későn ér haza, jobb lesz odafigyelni rá. A túl gyakori késések, néha rosszat sugallnak. Ha nem ad magyarázatot, miért így és ilyen módon jár haza, akkor bizony súlyos gondok vannak.

Bevállalja a mosást is.

Ne tévesszen meg a kedvessége lehet csak el akarja tüntetni a bizonyítékot a ruháiról vagy annak zsebeiből. Ez csak egy taktikai lépés, hogy ne bukjon le.

A telefonja Tabu.

Sosem lehet tudni, mikor lesz szükség a partner telefonjából egy telefonszámra, vagy mikor tűnik el a telefonod, amit csak úgy találhatsz meg, ha az ő telefonjáról felhívod a sajátodat. Ha nem hajlandó odaadni a telefonját, vagy nem engedi, hogy egy telefonszámot kikeress belőle, ezek gyanús jelek lehetnek, és arra engednek következtetni, hogy valamit elhallgat előled.

Megint elkezd ajándékokat venni.

Ha nincs valamilyen nevesebb alkalom például, szülinap, névnap, vagy valamilyen évforduló és úgy ad neked ajándékot, akkor gyanakvásra adhat okot a gesztusa. Ez azt is jelentheti, hogy valami rosszat tett és muszáj kiengesztelnie.

Szó szerint köddé válik.

Egyszerűen semmilyen formában nem lehet elérni és ő sem ad semmilyen életjelet. Amikor hazajön, nem ad magyarázatot, hogy miért nem válaszolt egyetlen üzenetre és hívásra sem.

Új hobbi, melynek nem vagy része.

Persze jó dolog, ha az ember választ magának egy olyan hobbit, melytől egészségesebb és fittebb lesz. De ha nagyon sok időt tölt csak a hobbijával, aggodalomra adhat okot. Nem igazán beszél róla neked, ami még gyanúsabbá teszi az egész szituációt.

Olyan hitelkártyát találtál, amiről még nem is hallottál.

A legtöbb házaspár közös számlával rendelkezik, vagy megosztja a családi pénzügyekről szóló információkat. Vannak költségvetések, amelyeket át kell gondolni, és beszélgetni kell a kiadásokról egy nagyobb vásárlás előtt. Ha találsz egy olyan hitelkártyát, amiről eddig még nem tudtál, akkor az arra enged következtetni, hogy valamit titkol előled.

Most Popular

Recent Comments