HomeCrazyVan az úgy, hogy nem a legjobb ruhát választjuk egy bulira...

Van az úgy, hogy nem a legjobb ruhát választjuk egy bulira…

… hát nekik sem sikerült igazán megtalálniuk a szép ruhát, de biztosan okoztak a többieknek egy-egy vicces pillanatot. A ruha viselőinek már nem biztos, hogy annyira poénos volt az este, de hát ők vették fel a ruhát…

 

Csókolom, az nem a függöny volt? Kíváncsi lennék mi inspirálta ezt a ruhát. Ez szerintem egy takarító nő, aki fennakadt a csilláron. Szokták mondani, hogy egy nőn két lukat gyűlölnek a férfiak, amikor csípőre teszik a kezüket és ezáltal két hisztit jelképező luk formálódik ki könyök és derék tájon. Nos, ez a ruha szerintem azonnal elijeszt minden pasit, hiszti nélkül. Szerintem ő nem tudott úgy választani, mint Bella… és lehet neki van igaza.
ŐŐŐŐŐőőőő, hát hogy is mondjam? Mi a f….? Ez egy esküvői ruha lenne, bár azt hiszem eléggé megkötötték már így is a nő kezét. Szintén egy menyasszonyi ruha, ami egyben a torta is. Érdekes elgondolás, kíváncsi lennék a menyasszony táncra. A legdivatosabb baki napjainkban, az interneten vásárolt menyasszonyi ruha, aminek sajnos sokan áldozatai vagyunk és nem igazán lehet mit tenni ellene.

Most Popular

Recent Comments