HomeInterestingKi törte el a vázát? Ha tudod a helyes választ, akkor okosabb...

Ki törte el a vázát? Ha tudod a helyes választ, akkor okosabb vagy, mint a professzorok!

A pszichológia, mely a személyiséggel és az egyének közötti eltéréssel foglalkozik, személyiségpszichológiának nevezik. Elgondolkodtál már azon, hogy két különböző személyiséggel rendelkező ember, hogy lehet barátja egymásnak, és azon, hogy két ugyanolyan személyiségű ember, miért lehet ellensége egymásnak? Nos, ez a teszt az ilyen kérdésekre egyértelmű válasszal szolgálhat.

Vajon ki törte el a vázát? Nincsenek nyomok vagy bizonyíték a képen, amik segítenének megoldani a rejtélyt. Valójában nincs helyes válasz, ám ezt egyből senki sem tudja kitalálni, még az egyetemi professzorok sem. Igazából ez nem rejtvény, hanem egy személyiségteszt.

Mindenkinek kell döntéseket hozni az életben, néha jól, néha pedig rosszul döntünk, de ez az élet rendje. A nyomozás, a feltevések és az intuíció a döntéshozatal kulcsát képezik. Néhány pillanatig ezek a tényezők meghatározzák az ítélethozatali és a döntéshozatali kapacitásodat. A pszichológia ágazat szerint, minden döntés tükrözi a személyiségünket.

„A” jelű gyermek.

Az „A” gyermek lehetne a legnyilvánvalóbb választás. A többiek lefelé néznek rá, és egyértelműen a lelkiismeretesség ül ki az arcára. Lehet, hogy ő az, akit mindig hibáztatnak. Elképzelhető, hogy ő a csoport tipikus bűnbakja. Talán ő a legalázatosabb, akit gyakran hibáztatnak valaki más hibájáért.

Lehetséges, hogy a kép alapján azt gondolod, hogy ő a tettes, de valójában nem. Igaz nincs pontos válasz, de a választásod ezt árulja el a személyiségedről:

A válaszod alapján úgy tűnik, megérzed a részleteket és egy felelős személy vagy. Nagyon óvatos vagy mindennel és mindenkivel, aki a környezetedben van.

„B” jelű gyermek.

A következő lehetőség a „B” jelű lány. Úgy néz ki, mint a legidősebb gyerek, aki valószínűleg gondoskodik a kistestvéreiről, mikor az anyukája elfoglalt. Az „A” jelű fiút olyan módon nézi, mintha azt jelezné ő a tettes. Másrészről viszont, vannak olyan emberek, akik talán úgy gondolhatják, hogy a lány megértően néz testvérére, mosolyog, hogy megnyugtassa, nincsen semmi baj.

Ha ezt a lehetőséget választottad, akkor nagyon lelkiismeretes ember vagy. Hiszel az emberi jóságban, mielőtt eliténél valakit, keresed az igazságot. Megérted az emberek problémáját és sajátodként kezeled őket.

„C” jelű gyermek.

A „C” jelű gyermek a legtitokzatosabb mind közül. Nézd csak meg, hogyan tartja a kezét a zsebében, mintha megpróbálná elrejteni az érzelmeit.

Amit a „C” jelű gyermek valójában gondolhat, az az, hogy „Igen! Én voltam, de most el fogok menni, mivel mindenki más van hibáztatva. ”

Ha úgy döntöttél, hogy a „C” jelű gyermek a tettes, és úgy gondolod, hogy elrejtette az érzelmeit, hogy a körülmények kedvezzenek neki, akkor te vezető személyiséggel rendelkezel. Felismerheted az emberek által okozott problémákat. Minden témában egyedülálló véleményed van, amit nem félsz megosztani másokkal.

„D” jelű gyermek.

A „D” jelű gyermek közel áll az anyjához, és fogja a kötényét, ami azt mutatja nekünk, hogy valószínűleg fél a törött vázától és a következményektől, ami akkor következik be, ha ő a tettes. Ő az egyetlen, aki édesanyjával együtt a vázát nézi. Mindenki más telejesen más irányba néz.

Pszichológiai szempontból a „D” jelű gyermek kiválasztása bizonyítja, hogy felelős és megbízható ember vagy. Ez az egyik olyan tulajdonságod, amely sikeressé teszi mindazt, amit az életben csinálsz.

Könnyedén megbízol másokban, ezért nagyon érzékeny vagy.

Most Popular

Recent Comments