HomeInterestingÚjabb 36 koronavírus fertőzött betegről számoltak be és további egy elhunytról

Újabb 36 koronavírus fertőzött betegről számoltak be és további egy elhunytról

Sajnálatos módon napról napra egyre többen fertőződnek meg a már mindenki által jól ismert COVID-19 nevű vírussal, ami óriási problémákat indított el világszerte. Míg Kínában lecsengeni látszik a dolog, és Olaszországban is nagy erőkkel próbálják visszaszorítani a vírus terjedését, és az elhalálozások számát, addig Magyarországon úgy néz ki, most kezd beindulni a dolog és szakértők szerint tömeges megbetegedésekre számíthatunk.

A legfrissebb koronavírussal kapcsolatos információkat a koronavirus.gov.hu oldalon teszik közzé, hogy mindenki értesüljön az aktuális helyzetről. Az általuk közzétett adatok szerint 167-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi információhoz képest, 36 emberrel lett több. Egy újabb elhalálozásról számoltak be, ennek tükrében 7 főre emelkedett a számuk.

Viszont nemcsak újabb fertőzésről, és elhalálozásról lehet tudni, mivel olyan adatokat is közöltek, mely szerint a felgyógyult emberek száma is emelkedett, és bizony van köztük 40 és 60 éves is. Az eddig közzétett hírek szerint ezen emberek száma elérte a 16-ot és reméljük, hogy ez a szám napról-napra egyre magasabb lesz.

2020. március 22-én vasárnap a következőképp alakultak a számok:

Fertőzöttek száma: 131

Elhunytak száma: 6

Meggyógyultak száma: 16

Karanténban lévők száma: 115

Azon emberek száma, akiktől mintát vettek: 4443

Annyit lehet tudni még az esetről, hogy a Magyarországon 153 magyar állampolgár koronavírusos.

Szakértői előrejelzések szerint az elkövetkezendő hetek még durvábbak lesznek.

Most Popular

Recent Comments