HomeFunnyÚjabb 29 eszement szaki, akinek inkább szakmát kellene váltania.

Újabb 29 eszement szaki, akinek inkább szakmát kellene váltania.

Vannak azok a melók, amelyeket jobb tényleg szakemberre bízni. Ez a 29 kép válogatásunkban azt bizonyítja, hogy még az sem elég, ha szakembert hívsz, mert hát azt is jól meg kell válogatni, milyen az a mesterember. Ezek a “szakemberek” sokkal inkább szakbarbárok, mert hát lássuk be, ezekhez a szakmákhoz ész is kell, nem csak a két kéz, ami elvégzi a melót. Ha pedig észt nem osztottak a szakmunkás képzőben, akkor ilyen parádés eredmények születnek. Íme:

 

Jó, és ha jön a vonat, akkor az erkély felhajlik? Fejekre vigyázni! Kicsi volt a lakás? Nem gond, kitoldjuk. Ezt az ATM-et langalétáknak rakták ide, ne próbálkozz tökmag! Ha a határidő szűkös, de nincs meg minden engedély… Terasz madaraknak. Szerintem az ablakkal lesz a baj. Kizárólag bátor, nagyot ugró gyalogosok részére. Rejtett kamera. Természetvédők. Gondolom az oszlop később lett ott, mint a két keréknyom. Na ezen hogyan jut át egy vonat? Kiűűűűztük az össszes dééémont! Jenga, kicsit másképp. Szerintem kivitelezhető, vagy nem? Hajrá fiúk! Kardvívás? Micsoda luxus, kérem! Határozottan jó helyen van az oszlop. Na hát, a lenti lakó nem kért teraszt.
Be kell csak húzni a hasat. A szép jövő felé vezető út.
Felfelé mindig nehezebb! Próbálj meg bejutni, aztán meg kijutni! Nyuszi, hopp! A szék azért elég nagy segítség. Ez csalás! Az az ajtó szerintem csak átverés. A TRÓN! Ez pedig a pórnépnek. Mindegyik csapban moss kezet kifelé! Zuhany és toalett egyben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments