Újabb 18 filmes baki ütötte fel fejét az interneten, amit kötelező mindenkinek megnézni!

396

Még a filmművészet igazi mesterei is követhetnek el hibákat. Ez nem olyan meglepő dolog, hiszen több száz felvételt, jeleneteket rögzítenek, ahol néha elég nehéz megtalálni a tökéletes szöget, hogy például egy régi filmben a modern elemek ne látszódjanak. Ezeket az apró hibákat csak egy figyelmes néző veheti észre. Például, te kiszúrtad már a Trónok harca sorozatban, hogy az egyik Makulátlan katona házas?

A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége.

Ha alaposan megnézed, gumiabroncsok nyomai láthatók a hobbit faluban. Bár lehet csak Gandalf volt kocsival. Talán akkoriban létezett már az off-road és modern autókat használtak a hobbitok is. Végül is varázsló volt, vagy mi a szösz.

Trónok harca.

A makulátlan harcosokat arra képezték ki, hogy szolgálják parancsolójukat, annak érdekében, hogy csak a harcra tudjanak koncentrálni eunuchok-at csináltak belőlük. Ahogy látjuk köztük van egy harcos, aki mégis házas. Bár az nem zárható ki, hogy csak talált ékszerről van szó.

Nem tudjuk, hogy a közönség észrevette e azt az állványt a háttérben, de azt már most biztosan állíthatjuk, hogy az operatőrök nem szúrták ki.

Az ötödik elem.

Ebben a jelenetben LeeLoo-nak megpróbálja kitörni azt az üveget, ami igazából törhetetlen De ha alaposan megfigyelted a képet, láthatod, hogy az ütés helye meg volt jelölve.

Az.

Amikor Beverlyt beüldözik a lány WC-be, dohányozni kezd, az egyik szögben még a jobb kezében látható a cigaretta, de a következő képkockánál már a bal kezében látható.

Amikor Eddie a “átkozott” házban a padlóra esik, a keze még érintetlen volt. De amikor a kamera újra visszatér hozzá, a keze már el volt törve. És úgy tűnik, jelentősen meg is nyúlt a karja.

A film 1989-ben játszódik, de a mai modern termékek jól láthatóak a gyógyszertár polcain. Például Nivea krémek, amik ebben a formában csak a 2000-es években jelentek meg.

Logan.

Amikor Logant lelőtték, és elesett, egyértelműen látszódott, hogy az inge kilyukadt a golyók nyomaitól. Miután talpra állt inge pik-pak lyuk nélküli formát öltött.

Annak ellenére, hogy Xavier teljesen lebénult, és egyáltalán nem tudott mozogni, valahogy mégis megoldotta, hogy egyik helyről a másikra üljön.

A galaxis őrzői 2.

Ebben a jelenetben Groot az űrhajó ablakából néz kifele. Jól észrevehető, ahogyan egyik képkockáról ugrunk a másikra, hogy Groot sokkal kisebb lesz az ablak pedig hirtelen nagyobb lesz.

Thor: Ragnarök.

Amikor a villám belecsapott Thor lába alatt lévő fűbe, azonnal feketévé változott. De egy perc múlva megmutatta a regeneráció csodáit, és újra zöld lett.

A csata előtt a hídon, Heimdall elindult, és félredobta a köpenyét, ami utána eltűnt a hídról. Feltételezhető, hogy a folyóba esett. Azonban a következő jelenetben Heimdall újra abban a köpenyben volt, miközben Loki-val beszélgetett.

Csodanő.

Diana a bálon egy nyitott estélyi ruhában volt, ami alatt alig lehetett elrejteni a kardját. De amikor egy következő jelenetben láttuk az apró ruhája alatt van a teljes fegyvertára.

A víz érintése.

A mosdóban folytatott párbeszéd során a fő gazember botja folyamatosan változtatja pozícióját, úgy, hogy a mosdóhoz senki se ment közel. Ezenkívül már a mosdón egy vérfolt jelenik meg, ami korábban nem volt ott.

Legendás állatok és megfigyelésük.

Az állatkert bejáratánál láthatjuk, hogy a fal csak a bal oldalon sérült meg. Azonban, amikor a főhősök bemennek, a fal másik oldala is láthatóan megsérült.

Pókember: Hazatérés

Amikor Pókember követi a bűnözőket az utcán még mindig egyértelműen napnyugta van. De amikor pár perc múlva leereszkedik a rablókhoz, már sötét van az utcákon.

Toomes egyik fegyvere nyilvánvalóan nagyon forró lehet, hiszen égő nyomot hagyott az ágyon. Ennek ellenére a főhős kézzel fogja meg, úgy, hogy nem égeti meg vele a kezét, sőt kabátjának zsebét sem égeti ki.

Jumanji – Vár a dzsungel.

Ebben a jelenetben láthatod, hogy a konzol csak két joystickkal van felszerelve, és nincs többnek hely. De végül négy ember kezd el játszani rajta. Hmmm…érdekes.

SHARE
Previous articleElképzelhetetlen tények Japánról, melyekkel rengeteg külföldi ember nem tud azonosulni!
Next articleEzen a képen 6 hiba látható, amit az emberek 99,2%-a nem vesz észre! Te észreveszed?