HomeInterestingÚjabb 18 filmes baki ütötte fel fejét az interneten, amit kötelező mindenkinek...

Újabb 18 filmes baki ütötte fel fejét az interneten, amit kötelező mindenkinek megnézni!

Még a filmművészet igazi mesterei is követhetnek el hibákat. Ez nem olyan meglepő dolog, hiszen több száz felvételt, jeleneteket rögzítenek, ahol néha elég nehéz megtalálni a tökéletes szöget, hogy például egy régi filmben a modern elemek ne látszódjanak. Ezeket az apró hibákat csak egy figyelmes néző veheti észre. Például, te kiszúrtad már a Trónok harca sorozatban, hogy az egyik Makulátlan katona házas?

A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége.

Ha alaposan megnézed, gumiabroncsok nyomai láthatók a hobbit faluban. Bár lehet csak Gandalf volt kocsival. Talán akkoriban létezett már az off-road és modern autókat használtak a hobbitok is. Végül is varázsló volt, vagy mi a szösz.

Trónok harca.

A makulátlan harcosokat arra képezték ki, hogy szolgálják parancsolójukat, annak érdekében, hogy csak a harcra tudjanak koncentrálni eunuchok-at csináltak belőlük. Ahogy látjuk köztük van egy harcos, aki mégis házas. Bár az nem zárható ki, hogy csak talált ékszerről van szó.

Nem tudjuk, hogy a közönség észrevette e azt az állványt a háttérben, de azt már most biztosan állíthatjuk, hogy az operatőrök nem szúrták ki.

Az ötödik elem.

Ebben a jelenetben LeeLoo-nak megpróbálja kitörni azt az üveget, ami igazából törhetetlen De ha alaposan megfigyelted a képet, láthatod, hogy az ütés helye meg volt jelölve.

Az.

Amikor Beverlyt beüldözik a lány WC-be, dohányozni kezd, az egyik szögben még a jobb kezében látható a cigaretta, de a következő képkockánál már a bal kezében látható.

Amikor Eddie a „átkozott” házban a padlóra esik, a keze még érintetlen volt. De amikor a kamera újra visszatér hozzá, a keze már el volt törve. És úgy tűnik, jelentősen meg is nyúlt a karja.

A film 1989-ben játszódik, de a mai modern termékek jól láthatóak a gyógyszertár polcain. Például Nivea krémek, amik ebben a formában csak a 2000-es években jelentek meg.

Logan.

Amikor Logant lelőtték, és elesett, egyértelműen látszódott, hogy az inge kilyukadt a golyók nyomaitól. Miután talpra állt inge pik-pak lyuk nélküli formát öltött.

Annak ellenére, hogy Xavier teljesen lebénult, és egyáltalán nem tudott mozogni, valahogy mégis megoldotta, hogy egyik helyről a másikra üljön.

A galaxis őrzői 2.

Ebben a jelenetben Groot az űrhajó ablakából néz kifele. Jól észrevehető, ahogyan egyik képkockáról ugrunk a másikra, hogy Groot sokkal kisebb lesz az ablak pedig hirtelen nagyobb lesz.

Thor: Ragnarök.

Amikor a villám belecsapott Thor lába alatt lévő fűbe, azonnal feketévé változott. De egy perc múlva megmutatta a regeneráció csodáit, és újra zöld lett.

A csata előtt a hídon, Heimdall elindult, és félredobta a köpenyét, ami utána eltűnt a hídról. Feltételezhető, hogy a folyóba esett. Azonban a következő jelenetben Heimdall újra abban a köpenyben volt, miközben Loki-val beszélgetett.

Csodanő.

Diana a bálon egy nyitott estélyi ruhában volt, ami alatt alig lehetett elrejteni a kardját. De amikor egy következő jelenetben láttuk az apró ruhája alatt van a teljes fegyvertára.

A víz érintése.

A mosdóban folytatott párbeszéd során a fő gazember botja folyamatosan változtatja pozícióját, úgy, hogy a mosdóhoz senki se ment közel. Ezenkívül már a mosdón egy vérfolt jelenik meg, ami korábban nem volt ott.

Legendás állatok és megfigyelésük.

Az állatkert bejáratánál láthatjuk, hogy a fal csak a bal oldalon sérült meg. Azonban, amikor a főhősök bemennek, a fal másik oldala is láthatóan megsérült.

Pókember: Hazatérés

Amikor Pókember követi a bűnözőket az utcán még mindig egyértelműen napnyugta van. De amikor pár perc múlva leereszkedik a rablókhoz, már sötét van az utcákon.

Toomes egyik fegyvere nyilvánvalóan nagyon forró lehet, hiszen égő nyomot hagyott az ágyon. Ennek ellenére a főhős kézzel fogja meg, úgy, hogy nem égeti meg vele a kezét, sőt kabátjának zsebét sem égeti ki.

Jumanji – Vár a dzsungel.

Ebben a jelenetben láthatod, hogy a konzol csak két joystickkal van felszerelve, és nincs többnek hely. De végül négy ember kezd el játszani rajta. Hmmm…érdekes.

Most Popular

Recent Comments