HomeInterestingTe melyik gyümölcsöt szednéd le? A válaszod, ezt árulja el a személyiségedről.

Te melyik gyümölcsöt szednéd le? A válaszod, ezt árulja el a személyiségedről.

Tudjuk, hogy nagyon sok dolog árulhatja el, hogy milyen személyiségjegyek dominálnak bennünk. Azok, akik nem olvastak volna hasonló cikket elmondjuk, hogy az írás, a betűk kanyarítása, a kézfogás, a cipő, az otthonunk berendezése, bizonyos tevékenységeink elvégzése, sőt még a tisztálkodási sorrendünk is érdekes információkat árulhatnak el rólunk. A pszichológusoknak rengeteg trükkje van, hogy rájöjjenek egy adott illetőben mely jegyek dominálnak jobban a jók vagy a rosszak. Számtalan mennyiségű feladattal tudják ellátni az embereket, és mindeközben alaposan elemzik a tevékenységeiket és döntéseiket. Egy puszta kép megnézése is többet mondhat el ezer szónál. Ma is egy ilyen jellegű tesztet hoztunk el nektek, hogy tudjátok rátok mik jellemzőek. Előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy okozhatnak kellemes és kellemetlen meglepetéseket is a hasonló jellegű tesztek.

Adott ez a kép. Egy gyönyörű fa látható rajta, ami tele van gyümölcsökkel. Mindegyiken van egy szám, és semmi más dolgod nincs csak eldönteni, hogy hányas számú gyümölcsöt szednéd le. Vigyázz mindegyik szám takar valamit, ami a személyiségeddel van összefüggésben. Jó alaposan mérd fel a képet, nézd végig a gyümölcsöket, próbáld meg kitalálni, hogy melyik mit jelenthet. Amikor a belső hangod megsúgja neked, hogy melyiket válaszd, azután nézd meg az eredményt.

Sikerült választani? Akkor lássuk mit árul el rólad a gyümölcsöd.

1. Elég konzervatív személyiséged van, minden erőddel azon vagy, hogy a munkádat tisztességgel, maximálisan elvégezd. Elég csendes vagy, de emellett nagyon megbízható is. Képes vagy a legrosszabb helyzetben is higgadt maradni. Ha egyszer valamibe belekezdesz, addig nem tágítasz, míg meg nem valósítod.

2. Sokan nem kedvelnek amiatt, mert mindig kimondod, amit gondolsz, ámbár ettől vagy egyenes ember. Kíméletlennek tartanak, de ez valójában egyáltalán nem igaz rád, mert nagyon is érzékeny lélek vagy. Ha valaki a lelkedbe tapos napokon, sőt heteken át képes vagy rajta őrlődni. Élénk fantáziával rendelkezel, amit szabad perceidben szeretsz kihasználni.

3. Kreatív személyiség vagy, aki szereti a művészeteket, és mindent megteszel, hogy béke legyen a lelkedben. Nem kezeled jól a kellemetlen helyzeteket és a problémákat, általában leblokkolsz, de egy kis idő után végül rájössz, hogy tudnád megoldani a helyzetet. Egyáltalán nem vagy előítéletes, sőt az emberekben szereted meglátni a jót. Az idegenektől sem riadsz meg, pontosan ennek köszönheted, hogy sokan tisztelnek és szeretnek.

4. Olyan személyiség vagy, akire a család és a barátok is egyaránt számíthatnak. Különleges vonásaid közé tartozik, hogy inkább adni szeretsz, mint kapni. Konkrét boldogsággal tölti el a lelked, ha segítőkezet nyújthatsz másoknak. Nem vagy híve a pletykálkodásnak, általában elengeded a füled mellett, leginkább a saját szemednek hiszel ezért jársz utána mindennek személyesen.

5. Nyitott személyiség vagy, aki csak úgy habzsolja az életet. Életvidámságodnak hála sokan szeretnek veled lenni. Imádsz a barátaid és a családod közelségében lenni, mert feltölt energiával. Van, hogy kiharcolod magadnak, hogy megdicsérjenek, ez büszkeséggel tölt el. Előfordul, hogy nárcisztikus személyiségnek tartana emiatt. A humorod pedig egyszerűen páratlan.

6. Optimista személyiség vagy, aki mindig csak a pozitív dolgokra gondol. A párkapcsolatban nagyon odaadó vagy, a barátaid pedig szórakoztatónak tartanak. Makacs vagy, aki ragaszkodik ahhoz, amit kigondolt, nem szereted ha mások megpróbálnak beleszólni az életedbe. Imádsz a barátaiddal lenni, élvezed, ha pezseg körülötted az élet.

7. Nyitott személyiség vagy, aki könnyen szót ért más emberekkel. Fontos, hogy legyenek barátaid, mert köztük érzed jól magad. Hatodik érzéked, hogy nagyon könnyen kiismered az embereket, tudod, mikor akarnak átverni. Az érzelmi világodat többnyire megtartod magadnak, ennek köszönhetően sokan titokzatos és megfejthetetlen embernek tartanak.

8. Célorientált vagy, aki mindig tudja mit akar elérni az életben. Ha valamibe belefogsz, akkor nem tántoríthat el semmi. Nem szereted, ha mások bele akarnak szólni az életedbe, ezt nagyon rosszul viseled. Ezen kívül segítőkész vagy jótékonykodsz és még adakozol is. Szereted, ha a munkád során emberekkel kell foglalkoznod.

9. Többször átrágod magad egy dolgon, mielőtt döntést hoznál. Gyakran hezitálsz, mert nem tudod, hogy az a döntés jó vagy rossz irányba tereli az életed. Nem igazán bízol meg az emberekben, főleg az idegenekben nem, a bizalmadat pedig nehéz elnyerni. Nem igazán viseled jól, ha kritizálnak, abban az esetben sem, ha azt építő jelleggel adják neked.

10. Ha valaki egyszer elmond neked egy titkot, az tuti biztos, hogy a sírba viszed. Kissé extrovertált vagy, de magasak az elvárásaid, mind magad, mind mások felé. Sokkal több időre van szükséged egy kapcsolat felépítéséhez, mint másoknak, nem igazán kedveled a tessék-lássék kapcsolatokat. Az sem aggaszt, ha nincs annyi barátod, de aki van, az mindennél fontosabb számodra és a bizalmadat élvezik.

 

11. Remek a problémamegoldó képességed, és nagyon jó tanácsokkal tudod ellátni azokat, akik a segítségedet kérik. Sokan megbízhatónak tartanak, akire bármikor lehet számítani. A kezed alatt minden arannyá válik, ugyanis bármit képes vagy megjavítani. Azon a véleményen vagy, hogy az élet akkor a legszebb, ha nincs benne gond.

12. Szereted a biztonságot, ezért előre megtervezed az életed. Nem igazán hajszolod a luxust, inkább a praktikusságot tartod szem előtt. nem igazán panaszkodsz senkinek a problémáidat illetően, a személyes jellegű dolgaidat pedig megtartod magadnak.

Te hányas számú gyümölcsöt választottad?

Most Popular

Recent Comments