HomeCelebrityÍgy élnek a leghíresebb történelmi személyiségek leszármazottai napjainkban.

Így élnek a leghíresebb történelmi személyiségek leszármazottai napjainkban.

Köztudott, hogy az emberek nem választhatják meg, hogy milyen családba születnek, ezért nem is szabad őket elítélni. Elképzelhető, hogy az egyik gyermek nagyon gazdag, és híres család sarja lesz, míg a másik egy teljesen átlagos családba születik. Köztudott, hogy az ikonikus hírességeknek, gondolunk itt Elvis Presley-re, Charlie Chaplin-re, Grace Kelly-re… stb. is születtek gyermekeik, és bizony az ő gyermekeiknek is születtek gyermekeik. Nos, nagyon sokan nem tudják, hogy ezek a leszármazottak bizony köztünk élnek. Egyesek színésznek, színésznőnek álltak, míg mások modellnek, vagy képzőművésznek. Ma olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik az egykori hírességek leszármazottai.

Charles Dickens író leszármazottja, Harry Lloyd.

Harry Lloyd neve onnan lehet ismerős, hogy ő játszotta a Trónok Harca című sorozatban, Viserys Targaryen-t, Daenerys Targaryen fivérét. Rokoni kapcsolata az íróval onnan származik, hogy Harry édesapjának az ükapja volt maga Charles Dickens.

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij író, dédunokája Dmitrij Dosztojevszkij.

Dmitrij hihetetlenül hasonlít híres dédapjára, de nemcsak megjelenésében, hanem viselkedésben is. Régebben villamosvezető, és kristálycsiszolóként dolgozott, ám a 2000-es évek elején kinevezték őt a Dosztojevszkij-múzeum genealógiai tanácsadójává. A férfi elmondta, hogy sosem érdekelte, hogy egyetemi papírt szerezzen, mert őt inkább a különböző környezetben élő emberek érdekelték.”

Pablo Picasso unokája, Diana Widmaier Picasso.

Diana annak ellenére, hogy jogi diplomát szerzett mégsem ügyvédként helyezkedett el. Sokkal jobban érdekelte a művészet, ami nem is csoda. Francia művészettörténészként dolgozik, aki a modern művészetekre szakosodott. Diana egyszer könyvet is írt a nagyapjáról, melynek címe „Art Can Only Be Erotic”.

Che Guevara orvos, lánya Aleida Guevara.

Aleida, Ernesto „Che” Guevara legidősebb lánya, aki szintén orvosként tevékenykedett Havannában a William Soler Gyermekkórházban, illetve Angolaban, Ecuadorban és Nicaraguaban is. Fő területe az allergiás megbetegedések voltak. Aleida igen aktív társadalmi és politikai életet él, ugyanis segít a hátrányos helyzetű, menekült és családi problémákkal élő gyermekeknek.

Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi.

Charlotte Casiraghi, filozófiából diplomázott, de nem áll tőle távolt a keleti filozófia. Két gyermek édesanyja, és a monacói trónöröklési sorrendben ő a negyedik. Imád sportolni, hobbija a műugrás, úszás és futás. Manapság egyre többször lehet vele találkozni divatbemutatókon. Charlotte támogatja azokat a szervezeteket, melyek megvédik a környezetet, veszélyeztetett állatfajokat, ezen kívül odafigyel a fiatal tehetségekre és ösztöndíjakat oszt ki nekik. A fiatal hölgy nagyon hasonlít a nagymamájára, aki a világ legszebb női közé tartozott.

Elvis Presley unokája, Riley Keough.

Elvis Presley unokája nagymamája, Priscilla Presley nyomdokaiba lépett és színésznő lett. Riley leghíresebb szerepe a „Mad Max – A harag útja” című filmben volt. Ezen kívül aktívan modellkedik és az IMG modellügynökséggel dolgozik együtt.

Charlie Chaplin unokája, Oona Chaplin.

Oona, onnan lehet mindenkinek ismerős, hogy játszott a Trónok Harca című sorozatban. Ő alakította Talisa Meigir-t Robb Stark feleségét. Azért sem áll tőle távolt a filmezés, mert híres komikus nagyapja génjeit örökölte. A színésznő szerepet kapott az Avatar 2 című mozifilmben, ami várhatóan 2021-ben lesz látható.

Joszif Alekszandrovics Brodszkij lánya, Anna Alexandra Brodskaya-Sozzani.

A Nobel-díjas Joszif Brodszkij lánya, Anna Alexandra Brodskaya-Sozzani Olaszországban él. Külsőre nagyon hasonlít édesapjára, de habitusra teljesen különböznek. A lány csak egyszer volt Oroszországban, édesapja temetésén, de nem igazán maradt sokáig, mert nem tud oroszul. Egy lánya van, akit Shay-nek hívnak.

Ernest Hemingway dédunokája, Dree Hemingway.

Dree, Ernest Hemingway író dédunokája. Édesanyja, Mariel Hemingway színésznőként dolgozik. A lány számos divatházzal dolgozott már együtt, például: Givenchy, Calvin Klein, Gucci, Chanel. Dree 2016-ban a Playboy magazin címlapjára került, amivel beírta magát a történelembe, ugyanis ő az első nő, aki ruhában jelent meg a borítón.

Ti tudtátok, hogy ezek az emberek az ikonikus hírességek leszármazottai?

Most Popular

Recent Comments