HomeCelebrityTe emlékszel VV Seherezádéra? Rengeteg változáson ment át néhány év alatt! Így...

Te emlékszel VV Seherezádéra? Rengeteg változáson ment át néhány év alatt! Így néz ki most!

Nagy Vivien Seherezádé, akit mindenki csak VV Seherezádéként ismer, hiszen részt vett 2011-ben a Való Világ reality showjában. A lány nem kereste annyira a balhékat, de az egyik lakóval szorosabb kapcsolatba került. Azóta kipróbálta magát lemezlovasként is, illetve testépítőként, valamint divattervezőként is. Vivienne Nay néven kialakított magának egy márkát, ami nagy népszerűségnek örvend a hazai lányok körében. Rengeteget utazik és, ami rajongóinak nagyon szemet szúr és meg is jegyezték a volt valóságshow sztárnak, hogy nagyon gyakran váltogatja hajszínét. Ha a régi Seherezádéra emlékszel, akit a TV-ben láttál kösd fel a gatyát mert most biztos leesik az állad, ha meglátod, hogyan is néz ki napjainkban.

A szépsége megmaradt, de alakja rettenetesen sok változáson ment át.

Sosem volt egy pufi alkat de mégis úgy gondolta, hogy neki fogyni kell.

Rendszeresen eljárt edzeni és szigorú diétát folytatott, sőt egy nagy lépésre is elszánta magát.

Eldöntötte, hogy indul egy testépítő versenyen. Nem azért, mert annyira ki akarta gyúrni magát, csak kíváncsi volt mire képes.

Instagram oldalán rendszeresen osztotta meg a képeket, hogyan zajlik épp az átváltozása.

Hasán egyértelműen látszik a kemény munka gyümölcse.

Itt még nem kezdte el az edzést, de ez látszik is rajta.

Szemmel láthatóan élvezte, hogy heti szinten legalább négyszer lent van az edzőterembe.

Azok alá a képek alá, amit közzétett közösségi oldalán leírta, milyen diétával érte el ezt a csodás eredményt.

Az amatőr testépítő versenyen sikerült megszereznie az első helyet, ami nem is csoda, hiszen hihetetlenül jól le tudta magát szálkásítani.

Sokszor mondta, hogy az embernek néhány évente szüksége van egy nagyobb változásra, ő most gondolta úgy, hogy itt az ideje a megújulásnak.

Mind ezek mellett Seherezádé, Vivienne Nay néven indított saját brandet, ami nagy népszerűségnek örvend azok között az emberek között, akik követik a volt reality show szereplőt.

Nem is olyan régen rátalált a szerelem, és most sokkal boldogabb, mint valaha hiszen minden összejött neki, amire vágyott.

Most Popular

Recent Comments