HomeInterestingA hüvelykujjad elárulja, hogy milyen személyiség vagy! Rád mennyire igaz?

A hüvelykujjad elárulja, hogy milyen személyiség vagy! Rád mennyire igaz?

A hüvelykujjunk. Egy olyan testrész, ami alapesetben minden embernek van, magától értetődő és egyáltalán nem gondolunk rá… csak van. Pedig ez az egyik olyan evolúciós fejlődés, ami elválasztja az embereket az állatoktól. Ezzel tudunk markolni például.

Amire viszont sokan egyáltalán nem gondolnak, az az, hogy a hüvelykujjunk elég sokat elárul a személyiségünkről.

Tanulmányok bebizonyították, hogy a hüvelykujj alsó és felső szegmensének összehasonlítása és bizonyos személyiségjegyek kapcsolatban vannak egymással.

Vessünk egy pillantást a kezünkre és figyeljük meg a hüvelyujjunk helyzetét, tartását és arányait.

Az első dolog, amit meg kell figyelnünk, hogy a tartása egyenes vagy görbe?

Ha a hüvelykujjad tartása egyenes, az azt jelentheti, hogy egy komoly érett ember vagy. Nem túl élénk, de azért szeretsz viccelődni magad körül.

Képes vagy vezetni és jó példát mutatni. Komoly gondolkodást jelzője lehet. Mindenképpen egy érett jellemről van szó.

Mi van akkor, ha a hüvelyujjad hajlított? Azt jelentheti, hogy egy élénk jó kifejezőkészséggel megáldott ember vagy.

Ellenben azt is jelentheti, hogy kevésbé veszel komolyan dolgokat és néha rosszkor vagy rossz helyzetben viccelődsz.

Van más is mint a hajlítás helyzete. Egyesek azt mondják, hogy a hüvelykujj alakja is bizonyos tulajdonságok jelzője lehet. Ezek közül illik valamelyik rád?

A hüvelykujj felépítése alapján 2 szegmensből áll. Egy első és egy második. Ezek mérete eltérő lehet. Lássuk mi-mit jelent?

Ha a hüvelykujj felső része nagyobb mint az alsó, akkor vélhetőleg egy szenvedélyes ember vagy, aki arra törekszik, hogy elérje célját. Valószínű, hogy egy sikeres ember vagy.

Ha az alsó fele nagyobb, akkor egy zárkózott, introvertált személy lehetsz. Egyedül könnyebb számodra….de nem vagy mindig elégedett ezzel.

Ha a két szegmens egyforma hosszú, akkor egy erős nyugodt ember lehetsz, aki jó vezető típus. Viszont érzelmek híján vagy.

Ha széttárjuk a tenyerünket és a hüvelykujjunk 90 foknál szélesebb szöget zár be a mutatóujjunkkal, akkor magas önbizalommal rendelkezel és önálló személy vagy. Szereted ha a dolgok rendesen el vannak végezve.

Ha a hüvelykujj hátrafelé hajlik valószínű, hogy egy olyan ember vagy, aki könnyen alkalmazkodik az életében adódó változásokhoz. Viszont könnyen ki tudnak használni. Légy óvatos!

Ha a hüvelykujj nem rugalmas, akkor te is egy merev ember vagy, aki nem szereti a változásokat. A döntéseidet nem könnyű manipulálni és óvatosan, körültekintően hozod meg őket.

Mit gondolsz? Ezek közül melyik illik rá? Még ha nem is 100%-ban helyes és mindenkire alkalmazható összegzés, akkor is érdemes elgondolkodni rajta.

Az ököl formája is sok mindent elárul rólunk. De ezt majd egy következő cikkünkben. 🙂

Nos? Mit gondoltok? Magatokra ismertek valamelyik esetben? Írjátok meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments