HomeTopicA személyiséged olyan mint a szád. Mutasd, és megmondom ki vagy!

A személyiséged olyan mint a szád. Mutasd, és megmondom ki vagy!

A tudósok azt állítják, hogy a szánk formája nagy mértékű jellemzést ad rólunk. Adott formához, adott tulajdonságok társulnak. A felmérések alapján felállított teória szerint 10 szájtípus létezik. És hogy egy, egy adott fajtánál hasonló embertípusokkal lehet találkozni. Nézzük meg, hogy milyen a szánk formája, és ahhoz milyen tulajdonságok társulnak. Ez után mindenki döntse el maga, hogy igaz e a tudósok állítása.

1. Telt!

A gondoskodó típus. Van egy veleszületett erős anyai ösztöne, és él benne egyfajta vágy, hogy megvédjen  másokat. A stresszes helyzetekben először másokra gondol, és csak azután magára.

2. A felső ajak nagyobb!

Szeretik, ha középpontban vannak. Mindig elérik, hogy valaki velük foglalkozzon. Sokat képzelnek magukról, és szeretik magukat pozitív fényben feltüntetni. 

3. Az alsó ajak nagyobb!

A nyughatatlan örök mozgó típus. Aki irodai munkára képtelen. Ha kalandról van szó, akkor ő az első. És jó vezetői képességekkel rendelkezik. 

4. A normál(egyenlő nagyságú) ajkak.

Az ilyen normál megjelenésű ajakkal rendelkező emberek kiegyensúlyozott, józan észre van szükségük az előttük álló, bármilyen feladat megoldására. Erősségük, hogy jó hallgatók, bírják a kritikát, nem ítélkeznek mások véleménye felett. A pozitív életszemlélők, akik szeretnek viccelődni.  

5. Vékony ajkak. 

Gyakran érzik magukat magányosnak. De ezzel igazából nincs problémája. Jól elvan ő egyedül. Feltalálja magát társaságban is, könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel. 

6. Egy V-é az felső ajakban. 

Jó barátok, és a legjobban tudják kifejezni magukat. Kreativitásuk a lételemük.Gyakran tehetséges művészek és zenészek 

7. Egy U a felső ajakban.

Egy könyörületes, érzékeny és kedves emberel állunk szemben. Bárki számára képes segítséget nyújtani. 

8. A felső ajak egyenes.

Aki ilyen szájjal rendelkezik a lelkiismeretesebb emberek, és a legmegbízhatóbbak. A határ idő a lételemük. Szeretnek minden megtenni. Számukra nincs olyan, hogy lehetetlen. Az a barát akire bármikor bármiben támaszkodhatunk.  

9. Kicsi de duci ajkak.

Az első benyomás az ilyen emberekről általában az, hogy önző. De valójában nem. Segítőkész és odaadó típus. Bár tudni kell, hogy a soha nem emelik mások érdekeiket  a sajátja elé.

10. A vékony felső ajak. 

Az ilyen ajkú emberek páratlan vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek. Jó meggyőző képességgel rendelkezik, és kicsattanó energiával vágja bele magát a mindennapokba. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments