HomeInterestingSzekrénybe költöztette gyerekét egy édesanya, mert nem volt hely a lakásban -...

Szekrénybe költöztette gyerekét egy édesanya, mert nem volt hely a lakásban – „Ha a gyerekem boldog, akkor én is”

Mikor egy pár megtudja, hogy szülők lesznek, azonnal megkezdik a holmik beszerzését, és a kicsi szobájának berendezését. Mindent megvesznek, amire csak szükség van, kiságy, pelenkázó, szekrény, babakocsi…stb. A legszebb dekorokkal, legharmonikusabb színekkel dekorálják ki a szobát, hogy tökéletes legyen a picinek. Sajnos azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy saját szobát rendezzen be a gyermekének, mert a lakás, ház kapacitásai végesek.

Egy édesanya megosztotta, hogy a kisfia kiságyát kénytelen volt betenni a gardróbszekrénybe, mert egyszerűen nem tudta máshova elrakni. A róla készült videót feltette az internetre, mely megosztotta az embereket. A videón tökéletesen látszik, ahogy a kiságyban üldögélő gyermek a cipőspolc alatt tartózkodik.

A videóhoz azt a szöveget írta: „Ha nincs Instagram-gyanús gyerekszobád, akkor beéred azzal, amid van.”

Az édesanya szerint kisfiát egyáltalán nem foglalkoztatta, hogy hol fekszik vagy hol alszik. Elképzelhető, hogy fel sem méri , hogy voltaképpen a gardróbszobába került a kis kuckója. Hozzátette, hogy kisfia nagyon szereti mikor anyja bemegy hozzá a gardróbszobába és elkezd öltözni. „Ameddig ő boldog, addig nincs miért aggódnom” – mondta.

Bár a kicsi már nem alszik a videón szereplő kiságyban, az édesanyja montázsvideót akart készíteni, hogy bemutassa, hol töltött élete első hónapjait. „Akartam készíteni egy emlékvideót, hogy megmutassam neki hol volt élete első hónapjai alatt. Szerettem volna, ha felnőtt korában visszanézi és mosolyog azon, hogy az anyja egy szekrényben altatta.”

A legtöbb női kommentelő szerencsére értette a helyzet vicces és poénos oldalát.

„Nem volt nagy lakásunk, szóval a lehetőségeinkhez mérten kellett berendeznünk a szobát. A kiságya tökéletesen befért a szekrénybe, így oda tettük.” – írta az egyik.

„Tiszta Harry Potter hangulat van ott.”

Míg egyesek nagyon jó ötletnek tartották odatenni a gyermekük kiságyát, addig volt egy olyan réteg, aki szó szerint elszörnyűlködött. Nem akarták elhinni, hogy van olyan anya, aki hajlandó betenni a szekrénybe a gyereke ágyát.

„Jó ötlet … de vigyázz a kicsi fejre, túl közel van a polchoz.”

„Szóval, szerinted a gyerekeid szekrénybe helyezése rendben van? Jesszusom, mi a fene van az emberekkel?

„Jó hely, csak nem a cipők mellett. A cipő a legkoszosabb, miért az alá kell tenni?”

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a felvételt.

Te betennéd a gyermeked ágyát a szekrénybe ha nem lenne más választásod?

Most Popular

Recent Comments