HomeCelebritySebestyén Balázs végre valahára, megmutatta a világnak csodálatos feleségét!

Sebestyén Balázs végre valahára, megmutatta a világnak csodálatos feleségét!

Sebestyén Balázs nem igazán jár sztárokat villogtató partikra, rendezvényekre, legfeljebb, ha valamilyen elismerést kell átvennie. Többnyire akkor is egyedül jelenik meg. A műsorvezető a Facebook-oldalán is nagyon-nagyon ritkán posztol családi fotókat. Vikivel sem szokott szelfizni, azért különleges pillanat, hogy az ünnepekkor fotót posztolt kettejükről.

Balázs feleségéről a nevén kívül sokat nem tudunk. Vikinek hívják. De igazából a médián keresztül rejtve maradt mindeddig. Balázsék mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Vélhetőleg nem szeretnék ha a családi életükbe belekeveredne a média. Nem akarja, hogy csámcsogjanak róla. Ez egy természetes dolog. Nincs is ezzel semmi probléma. Megérthetjük őket.

Sebestyén Balázs (@sebestyenbalazsmorningshow) által megosztott bejegyzés,

Közös képet osztottak meg a közösségi oldalukon. Feleségével Vikivel a napsütötte Toscana-i tengerparton élvezik a napsütést. A család a karácsonyot is ezen a szigeten töltötte. Balázs a gyermekeit nem igazán mutogatja a világnak, és párjával is csak akkor mutatkozik a kamerák előtt, ha muszáj. Sebestyénék 2009 nyarán házasodtak össze, első csemetéjük, Benett 2009. október 18-án született, a második fiúk, Noel 2014. december 18-án látta meg a napvilágot.

Balazs Sebestyen (@sebestyenbalazsofficial) által megosztott bejegyzés,

Bakos Szabina (@bakosszabina) által megosztott bejegyzés,

Mit gondoltok? Csinos felesége van ugye? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments