HomeInterestingEgy lány, aki titokban közvetítette a Twitteren, hogyan alakul az előtte ülő...

Egy lány, aki titokban közvetítette a Twitteren, hogyan alakul az előtte ülő pár története!

Az amerikai származású Rosey Blair, barátjával együtt utaztak haza Dallasba, már nem tudtak egymás mellé helyet foglalni a repülőn. Rosey megkérdezte a szomszédját, aki egyedül repült, hogy helyet cserélhetnének-e, hogy a párja mellett utazhasson. A férfi viccelődve azt mondta, hogy lehet majd a mellette ülő nő lesz álmai asszonya. Miután átültek, Rosey észrevette, hogy az új szomszédok között élénk beszélgetés kezdődött, és önkéntelenül hallgatózni kezdett, és amit hallott, elkezdte közvetíteni Twitteren.

Több ezren követték a közvetítést, hogy hogyan alakul a kis párocska romantikus története.

„Nem egymás mellett ültünk a repülőn, ezért megkértük az egyik szomszédunkat, hogy helyet cserélhetnénk-e. Amióta megtörtént a helycsere, azóta flörtölnek egymással. Mindketten vonzók és sportosak, beszélgetnek és mosolyognak egymásra, ezt mi nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Remélem egymásba szeretnek!”

„Találd ki, miről beszélgetnek, amióta felszálltunk. Mindketten személyi edzők. Többször megérintették egymás kezét. Mindketten vegetáriánusok. ”

Egyikőjüknek sincs jegygyűrűje.

„Rosey arra a következtetésre jutott, hogy mindketten jól néznek ki. (Gyönyörű.)

Izmos.

Izgatottak vagyunk.

Amikor a lány kiment a mosdóba, még lófarokba volt kötve a haja, de amikor visszajött, le volt engedve neki. Most fitnesz tanácsokat kér tőle.

Egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A férfi megmutatta a lánynak az anyukáját, aki csak annyit tudott rá válaszolni, hogy nagyon vonzó nő.

Utána a lány mutatta meg a fiúnak a családját.

Rosey élő adást sugárzott, és egyre több ember csatlakozott be a videóba. Hamarosan több ezer felhasználó kezdett aggódni, hogy mi lesz a vége ennek a romantikus történetnek. Az emberek egy pohár borral és rágcsálnivalókkal ültek le a képernyők elé, és nem tudtak elszakadni a történettől. Egy lány, még videotelefonált is vele, hogy ne maradjon le semmiről.

Egy pillanatra ráhajtotta fejét a vállára… Oh gyerünk kislány kapd el.

Érdeklődve figyelték a történteket.

Friss hírek, együtt mentek ki a mosdóba.

Együtt tértek vissza a mosdóból. Most minden szemetet összeszednek, és együtt takarítják ki a helyüket.

„Elkezdtek arról beszélni, hogy mit akarnak az életben. Házasság, gyerekek… stb. Azt mondja a srác, hogy túl sok időt fektetett bele a fitneszbe, és nem is gondolt kapcsolatra. Ennyit csíptem el, mert nagyon halkan beszélnek.”

A pár bejelölte egymást Instagrammon, majd a gép landolása után, együtt mentek el. Úgy tűnik, hogy a történetük még csak most kezdődik.

Amikor Rosey és barátja hazamentek, addig nem nyugodott, míg meg nem találta az Instagramon a párt.

Íme Rosey és barátja:

Rosey ❤ (@roseybeeme) által megosztott bejegyzés,

Az egyik Twitter felhasználó megosztott Rosey -val egy repülőjegyet és azt írta hozzá: „A gyönyörű feleségemmel egy repülőn találkoztam. A helyünk nagyon közel volt egymáshoz, és már 10 éve alkotunk egy párt.”

Most Popular

Recent Comments