HomeCelebrityRúzsa Magdinál most aztán tényleg betelt a pohár, őszinte véleményét tette közzé...

Rúzsa Magdinál most aztán tényleg betelt a pohár, őszinte véleményét tette közzé Instagram oldalán!

Rúzsa Magdinál, a Megasztár egykori győztesénél végleg elszakadt a cérna és betelt a pohár. Saját véleményét most az egész világ tudtára hozta.

Magdit nagyon csúnyán és komolyan megrágalmazták az EFOTT utáni szereplése miatt, amit már egyszerűen nem hagyhatott szó nélkül a tehetséges énekesnő. Úgy tűnik olyannyira elszakadt nála a cérna, hogy egy 11 pontból álló listát tett közzé Instagram oldalán, mit is gondol erről a bántó cikkről.

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

Így szól Rúzsa Magdi közleménye:
„Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ! Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket írkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár.

1. Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépőruhát, úgy hogy ne lásson mindenki.

2. Csak 2 db. interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel.

3. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

4. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok “ világsztárként védve” !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt.

5. A fellépőruháim nagy részét MAGYAR TERVZŐK készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján. (Isten áldja a kezüket!)

6. Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság.

7. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem (lehet ez a baj????). Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom.

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

8. Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak és én szeretve vagyok!

9. LÁTOM VAN AKINEK EZ NAGYON FÁJ!!!

10. Pont az az ember vagyok aki voltam, csak van néhány érdekesebb ruhám a színpadon. Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek.

11. Szinte nem győzöm visszaadni azt, amit a sorstól kaptam és kapok, mert hiszek a “jó tett helyében jót várj”- ban. Saját alapítványom van, a Gábriel Angyalház Alapítvány mellyel hátrányos helyzetű tehetségeket támogatunk.

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

Szívügyem segíteni az Út a mosolyért alapítványt (autizmussal élőket támogatnak), és a Bátor Tábort, és még sorolhatnám… Persze ezeket sosem láttam egy címlapon sem, pedig ezt is 12 éve csinálom.

Kedves közönségem! Ez a levél nem is nektek szól, hisz ti ismertek jól. Köszönöm, hogy vagytok nekem!” – írta Magdi.

Úgy gondoljuk Magdi teljesen őszintén, szívből írta ezeket a sorokat, és nagyon bántja ez az egész helyzet, ami kialakult. Ő nem az a kategória, aki semmibe veszi a közönségét, a rajongóit, akik éltetik őt, hanem büszke rájuk, és egy csapatnak tartja őket.

Hajrá Magdi, csak így tovább!

Most Popular

Recent Comments