HomeInterestingOtthagyta szülővárosát, hogy feleségül vehesse a világ egyik legelhízottabb nőjét - Most...

Otthagyta szülővárosát, hogy feleségül vehesse a világ egyik legelhízottabb nőjét – Most a gondozójaként dolgozik

Simon Johnson szerint életének az az egyetlen célja, hogy testes feleségéről, Shannonról gondoskodjon. A nő a világ legelhízottabb embereinek egyike, aki volt, hogy alig tudott kimászni az ágyból. Simon kelet-yorkshire-i Bridlington tengerparti üdülőhelyről az arizonai Tucsonba költözött, hogy a kórosan elhízott Shannon Lowery mellett legyen, miután egy közösségi oldalon megismerkedtek.

Az 52 éves férfi elfogadta, hogy életének az az egyetlen igaz célja, hogy gondozza Shannont. A nő 7 évesen 45, 13 évesen 113, 17 évesen pedig 204 kiló volt. Simon arról számolt be, hogy Shannonnak minden olyan tevékenységhez segítségre van szüksége, amit egy normális ember önállóan is meg tud tenni.

„Azok a tevékenységek, amiket természetesnek veszünk, számára lehetetlenek, ezért is lettem a gondozója, hogy vigyázzak rá. Nekem ez nem fáradság, hanem öröm.”

Shannon júniusban fogja betölteni a 40. életévét, de gyerekkora nagyon nehéz volt, mert apja állítása szerint anyja otthagyta őt a kórházban. Gyerekként rokonról-rokonra szállt, apja, nagyszülei és nagynénje nevelte.

A szülei akkor váltak el végleg egymástól, mikor betöltötte az 5. életévét. Csak a mostohaanyjának köszönheti, hogy jó nevelést kapott. 11 éves volt, mikor apja és a mostohaanyja is elváltak, ezek után pedig kitaszítottnak érezte magát. Egyszer valahogy biológiai anyjához került, aki állítólag lelakatolta a hűtőt, hogy a lány ne egyen annyit.

„Anyukámnál nagyon kevés étel volt, s mikor elfogyott azon kezdtem gondolkodni, hogy juthatok még hozzá. Persze ő és a mostohaapám engem hibáztatott amiatt, mert elfogyott.”

29 évesen egy online játéknak köszönhetően ismerkedett meg Simonnal. „Elkezdtem online játékokat játszani, és új emberekkel ismerkedtem meg. Így kezdtünk el Simonnal is beszélgetni.”

„Egy online játék által ismertem meg Shannont, majd a közösségi oldalakon is felvettem vele a kapcsolatot. Az első benyomásom az volt, hogy mennyire gyönyörű nő. Ami megfogott benne az a mosolya volt. Tudom, hülyén hangzik, de tényleg.”

Végül Simon odaköltözött Shannonhoz és összeházasodtak. 2011 óta a férfi teljes munkaidőben gondoskodik róla. A tavalyi év során viszont Shannon úgy döntött, hogy változtat, és felkereste Dr. Younan Nowzaradan, más néven Dr. Now, iráni-amerikai sebészt, aki az „Élet 250 kiló felett” című műsorban segít az embereknek a fogyásban.

Shannon és Simon történetét nemrég az Egyesült Királyságban is bemutatták. Mint kiderült, ő az egyik legnehezebb nő a világon.

A műsorban azt mondta: „Utálom az életemet, mert olyan, mintha nem is élnék. Túl kövér vagyok ahhoz, hogy bármit is tegyek, így az egész napom csak ágyban töltöm. Nem tudok felkelni, mert mindenem fáj miközben ezt a hatalmas súlyt próbálom felemelni. Az egyetlen tevékenység, amit meg kell tennem, hogy felállok, míg Simon megmosdat engem. A férjemnek minden egyes alkalommal segítenie kell abban, hogy ki tudjak menni a fürdőszobába, vagy fel tudjak öltözni. A tehetetlenség miatt egyre nehezebben viselem a mindennapokat.

Simon és Shannon soha nem tudtak normális férj és feleség kapcsolatot ápolni.

„Ez így nem igazságos vele szemben. Megérdemli a normális házas életet, ahol nekem kellene gondoskodnom róla, viszont ezt sosem tudtam megadni neki.” – mondta Shannon.

Már 10 éve vannak együtt, ám Shannon soha nem tudott lemondani az ételről…. ezidáig. Kezdetben Dr. Now szigorú szabályai mellett sikerült 18 kilót leadnia. Ehhez alacsony szénhidráttartalmú étrendre kellett váltania. Azóta viszont nem történt semmi. Most rendszeresen jár edzőterembe, de az ominózus epizód óta, nem tudta lemérni, hány kilót nyom.

Simon szerint jó úton halad, mivel egy héten háromszor is lemegy az edzőterembe. Lemérni viszont nem tudták őt.

Ti mit gondoltok a kapcsolatukról?

Most Popular

Recent Comments