HomeInterestingNem engedték felszállni ezt a lányt a repülőre, külseje miatt. Íme a...

Nem engedték felszállni ezt a lányt a repülőre, külseje miatt. Íme a képek!

A napokban futótűzként terjedt végig annak a pórult járt lánynak az esete, aki „nemodaillő” ruhában szeretett volna repülni. Bár a repülésnek nincs dresscode-ja, mégis meglepte a nagyvilágot Emily O’Connor története. A felháborodott és elkeseredett lány a Twitteren osztotta meg történetét, ami azóta már körbejárta a világot. Sokan fejezték ki együttérzésüket és nemtetszésüket a légitársaság felé.

 

 

Emily O’Connor Birminghamből akart Tenerifére repülni, tette ezt egy ma eléggé divatos crop topban, melyből kilógott a hasa. A lány miután elfoglalta helyét és kényelmesen elhelyezkedett arra lett figyelmes, hogy légiutaskísérők tartanak felé. A lány meglepődött, majd bejegyzésében részletezte mi történt:” A személyzet közölte velem, hogy leszállítanak a gépről, ha nem takarom el magam. Azt mondták, hogy megsértem a többi utast, és hogy illetlen az öltözetem. Négy utaskísérő állt körül, már arra készültek, hogy fogják a csomagomat, és lekísérjenek a gépről.”

 

 

Emily teljesen megrökönyödött és nem értette mi történik, mivel az egész reptéren ezt a ruhát viselte, amiért senki nem szólt neki. Semmilyen ellenőrzésnél nem volt semmi gond, csak a repülőgépen. Az utaskísérők arra szólították fel, hogy takarja el magát vagy pedig szálljon le, mert öltözéke zavarja a többi utast. A lány ezután felállt és megkérdezte a körülötte lévő utasokat, hogy zavar-e valakit az öltözéke,azonban választ nem kapott.

 

 

Emily bejegyzésében folytatta, hogy mi történt: „Végül az unokatestvérem, aki a repülőgép elejében ült, adott egy dzsekit. Addig nem hagytak magamra, amíg a szemük előtt fel nem vettem. Ezután a hangosbemondóban is megjegyzéseket tettek, ekkor már remegtem az idegességtől. (…) Annyira megalázó volt az egész. Nyilvánvalóan látták, mennyire felzaklat az egész, mégis újabb és újabb megjegyzéseket tettek azzal kapcsolatban, mennyire illetlen és sértő a ruhám. Majdnem elsírtam magam.” Sokan a lány mellé álltak, sőt volt aki bojkottra szólította fel a Thomas Cook légitársasággal járó utasokat, hogy utazzanak így. A legmeglepőbb, hogy a cégtől pár légiutaskísérő is megvédte.

 

 

A Thomas Cook légitársaság egy közleményt is kiadott,miszerint nem éppen kezelték jól a problémát, és elnézést is kérnek, de a légitársaságnak vannak szabályai, hogy hogyan utazhatnak az utasai,milyen öltözékben, ami mindenkire vonatkozik.

 

 

 

Most Popular

Recent Comments