HomeInteresting7 üzenet, amit csak akkor írunk, amikor szerelmesek vagyunk

7 üzenet, amit csak akkor írunk, amikor szerelmesek vagyunk

Amikor az ember szerelmes szinte a fellegekben jár. Ilyenkor szinte nem is nagyon érdekli más, csak a másik fele. Ez egy nagyon intenzív időszak,amikor szinte pörögnek az események,alig várjuk, hogy mindig valami újat megismerjünk a másikból. Rengeteg randevú, itt-ott lopott csókok, éjszakába nyúló beszélgetések, és szenvedélyes éjszakák jellemzik. A párok -szerencsére az okostelefonok adta lehetőségeknek-egyfolytában tudják egymással tartani a kapcsolatot.Folyamatosan üzengetnek egymásnak, és van pár tipikus üzenet, amit csak a szerelmespárok küldenek egymásnak.

1.

„Szia szerelmem! Jó reggelt! Hogy aludtál?Egész éjszaka csak forgolódtam, egyfolytában rád gondoltam. Remélem ma minél előbb találkozunk. Szeretlek!”

 

 

2.

„Az első kávémat most iszom, a következőt már veled szeretném. Nincs olyan perc, amikor ne gondolnék rád, vagy a mosolyodra. Ha lesz két perced, hívj nyugodtan. 9-re megyek dolgozni, addig tudunk beszélni.”

 

 

3.

„Voltál már úgy, hogy nem tudsz koncentrálni, hogy egész nap máshol jár a eszed?Én egész nap csak rád gondolok, az előbb épp a főnök kérdezett tőlem valamit…és nem tudtam válaszolni. LOL. De tudja, hogy most ez egekben repkedek a boldogságtól.”

 

 

4.

„Lassan vége a munkámnak, megyek bevásárolni, esetleg kell neked valami? Csoki? Süti? Este arra gondoltam főzök valami finomat, majd írd meg mit szeretnél. Nem akarlak zavarni. Aztán utána meg beülhetnénk valahova, na, tetszik az ötlet? <3 ”

 

 

5.

„Leugrottam kicsit edzeni, maradt pont annyi időm. Ha gondolod idejöhetsz elém,de nem kell sietned. Már most nagyon várlak. Még 10 perc és végre átölelhetlek! Egész nap nagyon hiányoztál!”

 

 

6.

„Annyira utálom ezt…Olyan jól éreztük magunkat, ez a vacsi, a séta együtt, kettesben. Most meg itt fekszem az ágyban egyedül. Ezt a részét utálom a legjobban a napnak, és már alig várom,hogy holnap láthassalak. Aludj jól szerelmem!Nagyon szeretlek!”

 

 

7.

Már megint nem tudok aludni! Te tudsz? Egész éjszaka csak az kattog az agyamban mit csinálhatsz, holnap  mit fogsz, merre mész és a legfontosabb, mikor láthatlak. A legcsodálatosabb dolog vagy az életemben, nagyon szerencsés vagyok,hogy az utamba sodort a Sors!

 

Most Popular

Recent Comments