HomeInterestingMit gondoltok, melyik frizura áll legjobban ennek a 25+ hírességnek?

Mit gondoltok, melyik frizura áll legjobban ennek a 25+ hírességnek?

Frufruval vagy nélküle? Nagyon nehéz kérdés, melyen minden nő legalább egyszer elgondolkodik. Félelem tölti el őket a kísérletezés miatt. Mi van akkor, ha levágatják és ezzel teljesen elrontják az összképet. Hónapok mire újra kinő. Manapság a technikának hála ezt könnyen kideríthetjük. Egy jó photoshop mester bármikor képes átszerkeszteni a fotóinkat úgy, hogy megnézhessük, milyen frizura állna a legjobban. Vannak mobilalkalmazások is pont erre a célra. Egy kattintás és megnézhetjük magunkat szőke helyett barna hajjal, vagy fordítva. Onnantól fogva már csak egy ügyes fodrászon múlik. Na persze egy fodrászmesternek ez a szakmája. Ő pontosan meg tudja mondani, hogy érdemes-e levágatnunk vagy sem. Célszerű meghallgatni a tanácsait.


Addig is, mi összeválogattunk nektek egy pakknyi hírességet, akik hol ilyen, hol pedig olyan frizurával vonultak a vörös szőnyegen. Akiről nem találtunk képet, azt pedig egy ügyes photoshop mesterre bíztuk. Ebből az ember le tud vonni bizonyos következtetést, magára nézve is. Egyébként érdemes megfigyelni azt, hogy a hírességek frizurája mennyit változott az évek során. Vannak, akik ugyanazt a stílust követik évek óta, és vannak, akik rendszeresen változtatnak.

Lássuk a fotókat.

Jessica Alba

Beyoncé

Kate Middleton

Kim Kardashian

Jennifer Garner

Taylor Swift

És, akkor itt jönnek most a Photoshop-mágus képei.

Natalie Portman

Billie Eilish

Jason Momoa

Margot Robbie

Jared Leto

Dita Von Teese

Angelina Jolie

Sebestyén Balázs – Magyarország ő az egyik legnépszerűbb celeb. Számtalan frizurával jelent már meg a tv képernyőjén. Mit gondoltok, melyik állt neki a legjobban?

Jennifer Aniston

Gwyneth Paltrow

Julianne Moore

Julia Roberts

Natalya Vodyanova

Brad Pitt

Scarlett Joohansson

Catherine Zeta Jones

Dakota Fanning

Sophia Turner

Mila Kunis

Gigi Hadid

Emma Roberts

Mit gondoltok? Egyébként sikerült felismerni a fotók közül, hogy melyik az eredeti és melyik a manipulált? Némely esetben kifejezetten ügyes munkát végzett a grafikus és nehéz kiszúrni. Tudtok még mutatni hasonló képeket? Van olyan szerintetek, akinek teljesen más stílust kéne követnie?

Írjátok meg kommentben!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments