HomeInterestingMichael Schumacher barátja megszólalt, van remény a felépülésre!

Michael Schumacher barátja megszólalt, van remény a felépülésre!

Michael Schumacher német származású autóversenyző, aki hétszeres Formula–1-es világbajnok, valamint a sportág eddigi legeredményesebb versenypilótája. Ő a Formula–1 első német világbajnoka, aki nagy szerepet játszott a sportág németországi népszerűsítésében. 2006-ban, az „FIA” (Nemzetközi Automobil Szövetség) által végzett felmérésen a szurkolók a Formula–1 legnépszerűbb versenyzőjének választották meg.

Ám 2013 tragikus év volt számára, ugyanis egy nagyon súlyos síbalesetet szenvedett el, ami után fél éven keresztül feküdt kómában, majd miután felébredt, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, hogy lábadozhasson, bár bizonyos források szerint még mindig nem nyerte vissza egészségét.

Amióta Michael Schumacher elszenvedte azt a bizonyos balesetet, nem igen hallani állapotáról, mivel családja úgy döntött, hogy nem ad ki információkat a versenyzőről. Természetesen vannak pletykák, amiket közeli barátok, ismerősök mondanak el, ám nem lehet tudni, hogy ebből mi igaz és mi nem. Nem is olyan régen, a német versenyző egykori Formula-3 vetélytársa, Michael Bartels nyilatkozott a 2013-ban történő síbalesetről és azt mondta, hogy ő nagyon bízik abban, hogy barátja fel fog épülni. – hozta le az egyik lap.

“Rendkívül tragikus dologról van szó. Remélem, egy nap azt halljuk majd, hogy sokkal jobban van, és újra láthatjuk őt. Szerintem mindenkinek ez a vágya, különösen Németországban” – tette hozzá Michael. Sabine Kehm, Schumacher menedzsere, egyszer azt mondta, hogy a hétszeres Forma-1-es bajnok állapota, valójában egyáltalán nem tartozik a nyilvánosságra.

Íme, egy régebbi fotó róla, ami a Kínai Nagydíjon készült róla. Ez azért is fontos, mivel pontosan ott szerezte meg pályafutása legutolsó győzelmét a Forma-1-ben.

Most Popular

Recent Comments