HomeBeautifulMi történt a Dr. Szöszi szereplőivel az elmúlt évek alatt?

Mi történt a Dr. Szöszi szereplőivel az elmúlt évek alatt?

Szinte hihetetlen, de 2001-ben tipegett be a mozivászonra rózsaszín, cuki szandijában Elle Woods. Egyből szívünkbe zártuk a naiv, de okos ügyvédpalántát. Mára alig van olyan ember, aki ne látta volna még, hogyan alakul élete és karrierje Gyilkossal karöltve. A színészek azóta rengeteg változtak és bár játszottak más filmben is, mégis a legtöbbjét a Dr. Szöszihez kapcsoljuk. Viszont van egy jó hírünk: jön a Dr. Szöszi 3.

  1. Reese Witherspoon (Elle Woods)

A színésznő nem az a típusú ember, aki unatkozik otthon. Szinte egymásba érik a filmek, amiben játszik. Folyamatosan forgat, két gyermeke van. Az igazi sikert viszont tényleg a Dr. Szöszi hozta meg neki.

2. Selma Blair (Vivian Kensington)

Elle Woods nagy ellensége és végül barátnője szintén a kedvencünk lett. Selma Blair-nél sajnálatos módon 2018-ban diagnosztizálták a sclerosis multiplexet. A színésznő betegsége ellenére azonban továbbra is aktívan dolgozik, rengeteg TV-show-ban szerepel.

3. Luke Wilson (Richmond Emmett)

A színésznek is szépen beindult a karrierje a film óta. Rengeteg mozifilmben játszott idáig, úgyhogy ő sem tétlenkedik, mindig van mit csináljon. Magánéletét nagyon védi, így keveset tudunk róla.

4. Jennifer Coolidge (Paulette Bonafonté)

A kicsit hóbortos és bolondos manikűrös, Elle legjobb barátja. Ő is szerepleni fog természetesen a 3. részben, így nem kell izgulnunk, hogy nem fogjuk látni. Azóta nem nagyon találták meg a szerepek, egy-kettő apróbbtól eltekintve.

5. Matthew Davis (Warner Huntington III)

Az ügyeletes szépfiú is rengeteget változott, szinte alig ismertük meg. Ő a filmek helyett inkább a sorozatokra koncentrált. Többek közt szerepelt a Vámpírnaplókban, így innét ismerős lehet.

6. Holland Taylor (Stromwell professzor)

A professzor asszony egy mondattal változtatta meg a szöszi hallgató életét. Bár elsőre nagyon szigorúnak tűnt, mégis hamar a szívünkbe zártuk. A színésznő azt nyilatkozta, nagyon szerette a karaktert, és jó volt eljátszani.

7. Ali Larter (Brooke Taylor Windham)

Az első ügy, ahol dr. Szöszi bebizonyította, hogy igenis helye van az ügyvédek között. A gyönyörű színésznő nem tétlenkedik a film óta, azóta több sorozatban tűnt fel, ahol ismerős lehetett az arca.

8. Victor Garber (Callahan professzor)

Callahan professzor ékes példája lehetett volna a MeToo mozgalomnak, mikor bepróbálkozott Elle-nél. A színészt sokszor láthatjuk sorozatban és filmben egyaránt. A kora ellenére még mindig rengeteg munkája van.

9. Linda Cardellini (Chutney Windham)

A színésznőnek nincs ideje pihenni, mivel rengeteg filmben és sorozatban játszik. Már alig lehet ráismerni erre a kis gyerekarcú színésznőre, már igazi bombázó lett. Reméljük, hogy a 3. részben valamilyen úton-módon viszont fogjuk látni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments