HomeInterestingMi történik veled szakítás után? Itt az ideje, hogy megtudd!

Mi történik veled szakítás után? Itt az ideje, hogy megtudd!

Rengetegen élték már át, milyen érzés, ha valakivel szakítunk, illetve velünk szakítanak. Egyik sem a legjobb dolog, de néha szükség van a változásra, mikor már nem működnek a dolgok. Egy házassági tanácsadó vezetője, akit Tamsen Fadalnak hívnak, egy rettenetes váláson ment keresztül, amiről könyvet is írt. Elmondta, hogy nagyon fájt neki a helyzet, de utólag már egyáltalán nem bánja a dolgot, mert rátalált saját magára, és céljaira.

Cikkünk azzal a céllal jött létre, hogy elmondjuk azoknak az embereknek, akik félnek szakítani, vagy nem tudják, hogy meglépjék e, ezt a hatalmas dolgot. Nincs semmi rossz a szétválásban, sőt rengeteg előny származik belőle, csak tudni kell, hogyan éljük meg.

Itt van néhány dolog, ami bizonyítja, hogy a szakítás nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan beállítják.

Nem történik katasztrófa, mert szakítottatok.

Természetesen először szenvedünk, mert a múlt emlékeit idézzük fel magunkban, ami hiányérzetet vált ki belőlünk. Sok álmatlan éjszakád lesz, mire elmúlik a fájdalom. Körülbelül 90 nap telik el, mire normálisan össze tudod szedni magad, ezt egy úgynevezett „túlélési fázisnak” nevezték el. Fontos, hogy ne hagyd el magad, folyamatosan figyelj a megjelenésedre és légy mindig ápolt.

Szakítás után végre megismerheted saját magad.

Mivel egy kapcsolat folyamán sok kompromisszum kötődik, a saját, önnön dolgainkat háttérbe szorítjuk. Ilyen például, hogy hova menjünk nyaralni. Lehet, hogy te a tengerpartos pihenős nyaralásokat részesíted előnybe, de a párod szeret kirándulni, túrázni ezért, hogy neki jó legyen, saját érdekeidet pedig elnyomod. Nos szakítás után erre nem lesz szükség, mert azt csinálsz, amit akarsz.

Ne függj a telefontol.

Míg párkapcsolatban éltél, folyamatosan csak a telefonod kijelzőjét nézegetted. A szakítással ennek is véget lehet vetni. Egyszerűen csak kapcsold ki a mobilod, és nézz körül a világban, hidd el rá fogsz jönni, mennyi mindenről lemaradtál az életben, de most itt az ideje, hogy bepótold.

Sokkal jobb szinglinek lenni, mint párkapcsolatban élni és folyton egyedül lenni.

Sokan félnek attól, hogy szakítás után egyedül maradnak, mint a kisujjuk. Ennek okán, az emberek inkább úgy döntenek, hogy benne maradnak egy kapcsolatba, ami voltaképpen nem működik. Hidd el, nem olyan félelmetes szingliként élni. Gondolj bele, azt csinálsz, amit szeretnél, senki sem mondja meg, hogy, hogyan kellene viselkedned, mit kellene felvenned és így tovább.

Ahhoz, hogy rálelj az igaz szerelemre, el kell engedned a régi kötelékeket.

Az élet arra való, hogy új dolgokat próbáljunk ki, új dolgokat tanuljunk és így tovább. Nem feltétlenül egyezik meg az utunk és a jövőbeli elképzelésünk a partnerével. Nos ebben az esetben jobb, ha nem is húzzátok tovább a dolgokat. Először fájni fog és rossz lesz, de idővel rájössz, hogy mennyivel jobban jártál, mert egy olyan személy keresésébe fektetheted az energiáidat, aki hasonló gondolkodású, mint te vagy.

Sok lehetőség tárul eléd.

Mindenkinek van egy elképzelése a saját jövőjét illetően. Mielőtt megismerkedtél volna a jelenlegi pároddal, biztos törekedtél arra, hogy úgy egyengesd saját utad, ahogy szeretnéd. A szakítással lehetőséged lesz rá, hogy megvalósítsd kitűzött céljaidat.

Bízz a saját megérzéseidben.

Az emberben nehezen alakul ki a bizalom egy másik személy felé, de fontos, hogy első körben a saját döntéseidben és megérzéseidben bízz. Célszerű hangosan mondogatni azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, hogy megnyugtasd a lelkedet.

Nos mivel eddig a kapcsolatban nem hordhattál olyan ruhadarabokat, amik túl dekoratívak, ezért most biztos kapóra fog jönni, hogy senki sem dirigál neked. Merj új dolgokat kipróbálni, kísérletezz a megjelenéseddel.

Most Popular

Recent Comments